Ellen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapja

Forrás: AFP/Jason Kempin -
mell mellrák Ellen DeGeneres szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. 

Tizenöt-tizenhat éves volt a népszerű tévés, Ellen DeGeneres, amikor a mostohaapja bántalmazta őt. Erről nemrégiben David Letterman műsorában beszélt – írja a Daily Mail.

Ellen elmesélte, hogy édesanyja, Betty hozzáment a férfihez, aki nem sokkal később molesztálta őt. Egy alkalommal a férfi hazaérve megkérte Ellent, hogy mutassa meg neki a mellét mellrákvizsgálat céljából.

Ellen DeGenerest zaklatta a mostohaapja Forrás: AFP/Jason Kempin

A tévés személyiség elmondta édesanyjának, aki először nem hitt neki. Tizennyolc évig maradtak együtt, végül felnyílt az édesanya szeme.

Sokáig dühös voltam magamra, mert nem volt merszem felállni és elmondani a történteket” – mesélte a műsorban. Ellen hasonló helyzetben lévő lányoknak szeretne erőt adni.

Jelentkezett két szemtanú: szerintük Diana hercegné ellen merényletet követtek elhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-jelentkezett-ket-szemtanu-szerintuk-diana-hercegne-ellen-merenyletet-kovettek-el.htmlKét idős szemtanú állítja, Diana hercegnő halálát nem baleset okozta, hanem merénylet történt. TV + Sztárok--Schmuck Andor és szerelme, Hanák Eszter már az esküvőt tervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-schmuck-andor-es-szerelme-hanak-eszter-mar-az-eskuvot-tervezik.htmlMárciusban találkozott először Schmuck Andor és szerelme egy filmbe illő véletlen során. Azóta elválaszthatatlanok, már az esküvőt is tervezik. Most a kapcsolatukról meséltek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCurtis és Kriszti elárulta, különleges nevet választottak gyermeküknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-curtis-es-kriszti-elarulta-kulonleges-nevet-valasztottak-gyermekuknek.htmlCurtis és szerelme, Kriszti első közös gyermeke augusztus elején érkezik, és nagyon különleges nevet fog kapni. TV + SztárokOrigoVilmos herceg magából kikelve üvöltött egy focimeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-vilmos-herceg-magabol-kikelve-uvoltott-egy-focimeccsen.htmlA leendő király, Vilmos herceg általában visszafogott és kimért, most azonban megmutatta, hogyan tud örülni kedvenc focicsapata győzelmének. TV + Sztárok--George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet http://www.life.hu/sztarok/20190528-george-michael-egykori-szerelme-fadi-fawaz-bortonbe-kerulhet.htmlNem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz. TV + Sztárok--Távozik a Barátok köztből Mezei Lédahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-tavozik-a-baratok-koztbol-mezei-leda.htmlTávozik a Barátok köztből Mezei Léda színésznő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.