Jessica Chastain színésznő mellét megharapta egy ló

mell színésznő Jessica Chastain harapás kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Men: Sötét Főnix című film kapcsán járja Nagy-Britanniát Jessica Chastain színésznő. A turné során pedig úgy adódott, hogy egy ló a mellébe harapott.

„Nem hiszem el, hogy túléltem” – írta Instagram-oldalára feltöltött videójához Jessica Chastain. A színésznő az X-Men: Sötét Főnix című film miatt járja Nagy-Britanniát.

Londonban váratlan dolog történt vele, meg akart simogatni egy rendőrségi szolgálatot teljesítő lovat, ám az állat megelőzte. Megkóstolta ugyanis a Golden Globe-díjas Chastain mellét. A videót a Blikk szúrta ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I can’t believe that I survived.

Jessica Chastain (@jessicachastain) által megosztott bejegyzés,

Jelentkezett két szemtanú: szerintük Diana hercegné ellen merényletet követtek elhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-jelentkezett-ket-szemtanu-szerintuk-diana-hercegne-ellen-merenyletet-kovettek-el.htmlKét idős szemtanú állítja, Diana hercegnő halálát nem baleset okozta, hanem merénylet történt. TV + Sztárok--Schmuck Andor és szerelme, Hanák Eszter már az esküvőt tervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-schmuck-andor-es-szerelme-hanak-eszter-mar-az-eskuvot-tervezik.htmlMárciusban találkozott először Schmuck Andor és szerelme egy filmbe illő véletlen során. Azóta elválaszthatatlanok, már az esküvőt is tervezik. Most a kapcsolatukról meséltek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCurtis és Kriszti elárulta, különleges nevet választottak gyermeküknekhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-curtis-es-kriszti-elarulta-kulonleges-nevet-valasztottak-gyermekuknek.htmlCurtis és szerelme, Kriszti első közös gyermeke augusztus elején érkezik, és nagyon különleges nevet fog kapni. TV + SztárokOrigoVilmos herceg magából kikelve üvöltött egy focimeccsenhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-vilmos-herceg-magabol-kikelve-uvoltott-egy-focimeccsen.htmlA leendő király, Vilmos herceg általában visszafogott és kimért, most azonban megmutatta, hogyan tud örülni kedvenc focicsapata győzelmének. TV + Sztárok--George Michael egykori szerelme, Fadi Fawaz börtönbe kerülhet http://www.life.hu/sztarok/20190528-george-michael-egykori-szerelme-fadi-fawaz-bortonbe-kerulhet.htmlNem hajlandó elhagyni George Michael egykori otthonát az énekes egykori szerelme, Fadi Fawaz. A férfi sajátjának tekinti az ingatlant, a család jogi lépéseket tesz. TV + Sztárok--Távozik a Barátok köztből Mezei Lédahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-tavozik-a-baratok-koztbol-mezei-leda.htmlTávozik a Barátok köztből Mezei Léda színésznő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.