Volt férjét és mostani párját egyszerre köszöntötte apák napja alkalmából Horváth Gréta

Horváth Gréta apák napja Ázsia Expressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apák napja alkalmából egyszerre köszöntötte fel édesapját, volt férjét és mostani párját az Ázsia Expressz sztárja, Horváth Gréta.

Magánéletéről vallott közösségi oldalán az Ázsia Expressz szereplője, Horváth Gréta. A sztáranyuka egy fájdalmas válást tudhat a háta mögött, volt párjával azonban mostanra sikerült rendeznie a viszonyát. Kisfiáról így most két férfi is gondoskodik, exférje és jelenlegi kedvese. Apák napja alkalmából mondott nekik köszönetet.

Ennél az ünnepnél helytálló a többes szám. Nagyon hálás vagyok, mert két ilyen férfi szereti, gondozza a gyermekem! Olyan boldog vagyok, mert az elmúlt két évben helyére került minden. Filip édesapjával rendeztük a dolgainkat. Béke van. Hatalmas szerepe van ebben Barinak! Sok mindent megértettem, elfogadtam, megfejtettem. A csalódás az hatalmas volt, de ha anno a házasságommal nem történik ez meg, akkor most nem az lennék, aki ma vagyok. Szeretem ezt a nőt, aki lettem. Ebben pedig ennek a két férfinak nagyon sokat köszönhetek! Hiába válik el az ember, gondoljatok bele milyen jó, hogy Filipet ennyi szuper ember veszi körül. Lehet ezeket a dolgokat gyászolni, kell is, én is ezt tettem. Sokat mocskolódtam, haragudtam, sírtam. De ami most van az több mint a boldogságom! Köszönöm, hogy vagytok Nekünk, Nekem.”

Détár Enikő a válásáról beszélt: szerinte sokszor a nőket hibáztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-detar-eniko-valasrol-beszelt-szerinte-sokszor-a-noket-hibaztatjak.htmlHarminc év házasság után, hat évvel ezelőtt vált el Rékasi Károly és Détár Enikő. A színésznő most arról mesélt, hogyan élte meg azt az időszakot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoAndrew Garfield pucéran, bilincsbe verve sétált az utcánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-andrew-garfield-puceran-bilincsbe-verve-setalt-az-utcan.htmlMeglepő felvételt tett közzé a Twitteren egy filmrajongó. Andrew Garfield színész ugyanis anyaszült meztelenül sétált Hollywood utcáin. Természtesen csak egy filmforgatásról volt szó, ennek ellenére a látvány igencsak megdöbbentő. TV + Sztárok--A biztonsági őr lépett közbe: teljesen kiakadt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190616-a-biztonsagi-or-lepett-kozbe-teljesen-kiakadt-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina általában nagyon kedves és türelmes mindenkivel, ám néha nála is elszakad a cérna. TV + SztárokOrigoRá sem ismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-ra-sem-ismerni-a-csi-miami-sztarjara-david-carusora.htmlAlig lehet ráismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra. TV + Sztárok--Megnősült Sárközi Ákos, A Könyhafőnök séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20190616-megnosult-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje.htmlTihanyban vette el szerelmét Sárközi Ákos, A Konyhafőnök sztárséfje. A Michelin-csillagos szakács fotókat is mutatott a nagy napról a közösségi oldalán. "Egy boldog nap" – írta a képekhez. TV + Sztárok--Jude Law gyönyörű lánya, Iris már 18 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20190613-jude-law-gyonyoru-lanya-iris-mar-18-eves.htmlVilágszerte rajonganak a nők Jude Law-ért. Ám kevesen tudják, hogy lánya, Iris Law is remek géneket örökölt tőle. A fiatal lány most fejezte be az iskolát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.