Aurelio állítja, nem követett el emberrablást

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
emberrablás VV Aurelio bíróság Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio továbbra is állítja, bár valóban pofozkodott az ismerősével, emberrablásról nem volt szó.

Már javában zajlik Aurelio tárgyalása: mint ismeretes, az egykori valóságshow-sztárt azzal vádolják, hogy emberrablással próbálta visszaszerezni egy ismerősétől a pénzét. A TV2 Mokkájában most elárulta, próbál pozitívan hozzáállni a tárgyaláshoz, továbbra is állítja, nem volt szó emberrablásról, és bízik benne, hogy végül mégiscsak kiderül az ártatlansága.

Én még mindig azt mondom, nem raboltam embert: egy baráti társaság kitalált egy történetet, hogy csőbe húzzanak. (...) Azt is elmondtam a bíróságon, hogy sajnos el kell fogadniuk azt, hogy vidéken, ha egy kicsit is ismertebb ember vagy, és leejtesz egy tányért, akkor már azt mondják, összetörted a konyhát... Én még mindig hiszek abban, hogy ki fog derülni az igazam. Bevallom, tényleg volt pofozkodás, üvöltözés, garázdaság, de emberrablás nem. A tárgyaláson a tanúk nem tudtak három összefüggő mondatot mondani, össze-vissza beszéltek... A városban azt is hallottam, hogy ez a brigád pénzt akar tőlem kérni, hogy kétmillióért hajlandók elmondani az igazat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.