Kim Kardashian megmutatta, hogyan tünteti el a pikkelysömör nyomait

bőrbetegség testsmink pikkelysömör kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy a mindig kifogástalan külsejű sztár, Kim Kardashian komoly betegséggel küzd. Most közösségi oldalán megmutatta, hogy milyen nyomokat hagy a testén a pikkelysömör. 

Komoly bőrproblémával, pikkelysömörrel küzd Kim Kardashian. A celeb nyíltan vállalja betegségét, nem szeretné titkolni, ám amikor nyilvános helyen jelenik meg, elfedi a foltokat egy speciális testsminkkel.

A Blikk a People magazinra hivatkozva azt írja, a krémet, amelyet ilyenkor használ, saját kozmetikai cége fejlesztette ki. Ám nemcsak a pikkelysömör okoz neki problémát, hanem az is, hogy ettől pigmenthiányos foltok keletkeznek a testén.

Az erről készült képeket Kardashian a közösségi oldalán is megosztotta.

Varga Izabella gyönyörű kislány volt: gyermekkori fotót mutatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-varga-izabella-gyonyoru-kislany-volt-gyermekkori-fotot-mutatott.htmlRengetegen rajonganak Varga Izabelláért, akit sokan a Barátok közt című sorozat decens ügyvédnőjével azonosítanak. Izabella most megmutatta, hogyan nézett ki kislányként. TV + Sztárok--Kylie Minogue elsírta magát koncert közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-kylie-minogue-elsirta-magat-koncert-kozben.htmlGlastonburyben adott koncertet a napokban Kylie Minogue. Az énekesnő sírva fakadt a színpadon. TV + Sztárok--Pamela Anderson egy 30 éve fogságban élő delfint akar megmenteni: meztelenre vetkőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20190702-pamela-anderson-egy-30-eve-fogsagban-elo-delfint-akar-megmenteni-meztelenre-vetkozott.htmlPamela Anderson ezúttal jó ügy érdekében vetkőzött. TV + SztárokOrigoPriyanka Chopra nem vett fel melltartót köldökig kivágott ruhájához – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-priyanka-chopra-nem-vett-fel-melltartot-koldokig-kivagott-ruhajahoz-foto.htmlAz indiai származású színésznő, Priyanka Chopra a minap férjével Párizsba látogatott a divathétre, ahol egy merész ruhában láthattuk. TV + SztárokOrigoRácz Jenő séf elmesélte, hogyan bontakozott ki szerelmük új kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-racz-jeno-sef-elmeselte-hogyan-bontakozott-ki-szerelmuk-uj-kedvesevel.htmlA Konyhafőnök című műsorban ismerte meg szerelmét Rácz Jenő Michelin-csillagos séf. Most elmesélte, hogyan alakult át a kapcsolatuk tanár és tanítvány viszonyból szerelemmé. TV + Sztárok--Nicki Minaj terhes? Rajongói úgy vélik, kisbabát vár a formás idomú sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20190702-nicki-minaj-terhes-rajongoi-ugy-velik-kisbabat-var-a-formas-idomu-sztar.htmlNicki Minaj, a világ egyik legdúsabb fenekű előadóművésze állítólag kisbabát vár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.