Medveczky Ilonának taxiban kellett átöltöznie

Forrás: Polyák Attila/Origo -
meztelenség Medveczky Ilona taxi díva öltözködés fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona karrierje csúcsán egyik fellépésről a másikra rohant. Elárulta, gyakran gyakorlatilag a taxiban kellett átöltöznie.

Medveczky Ilona a hatvanas évek végén került a figyelem középpontjába, és hamar felkapott díva lett belőle, elhalmozták munkákkal. Gyakran egyik fellépésről rohant a másikra, és a Borsnak most elárulta, hogy előfordult, a taxiban kellett átöltöznie.

A bugyitól a cipőn át a parókáig mindent cserélnem kellett. Ahhoz pucérnak kellett lennem, különben az a két-három öltöztetőnő sem tudta volna olyan rövid idő alatt rám rángatni a ruhát, cipőt, parókát. Annyi idő volt csak, hogy leültem, egy-egy nő húzta le a csizmám, egy levette a fejemről a kucsmát, a hajam be volt csavarva, leszorítva gézzel. Egyik húzta rám a cipőt, a másik a parókát. Közben ott álltam anyaszült meztelenül. Sokszor már ment a zene, amikor beestem az ajtón egy bundában, alatta semmi.”

Medveczky Ilonának a hatvanas években nagyon sok munkája akadt Forrás: Polyák Attila/Origo
Rékasi Károly balesete után végre előleget kapott kártérítésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-rekasi-karoly-balesete-utan-vegre-eloleget-kapott-karteritesebol.htmlRékasi Károly motorbalesete után most végre kapott némi előleget a biztosítótól, de a színész nem érzi úgy, hogy örülnie kellene. TV + Sztárok--Tóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigoRobbie Williams azt mondja, kísértette őt egy énekesnő szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20190704-robbie-williams-azt-mondja-kisertette-ot-egy-enekesno-szelleme.htmlNem először áll elő hátborzongató történettel Robbie Williams. Most például elárulta, hogy egy alkalommal egy kísértettel élt együtt, aki nem másnak volt a szelleme, mint a The Mamas and the Papas énekesének, Mama Cassnak. TV + Sztárok--Napokig Osvárt Andreával élt Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volthttp://www.life.hu/sztarok/20190704-napokig-osvart-andreaval-elt-dobrady-akos-mikor-menyasszonya-volt.htmlHárom napig élt Osvárt Andreával Dobrády Ákos, miközben menyasszonya volt. Elmesélték, hogyan is történt a dolog. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül rohant be a krikettpályára a meccs közepén egy férfi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-anyaszult-meztelenul-rohant-be-a-krikettpalyara-a-meccs-kozepen-egy-ferfi-18.htmlRejtély a motivációja annak a férfinak, aki anyaszült meztelenül rohant be egy krikettmeccsre Nagy-Britanniában. Mindenesetre intim fotók készültek róla. TV + Sztárok--Ledobta a ruháit Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-ledobta-ruhait-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland.htmlIreland Baldwin teljesen pucéran mutatta meg testét követőinek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.