Forrónaciban pózolt Aleska – megmutatta tökéletes alakját

forrónadrág nyaralás Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese egy tíznapos nyaraláson van túl, új párjával Horvátországban és Montenegróban pihentek. A csodás nyaralást egy igencsak dögös képpel zárta Aleska. 

Az Európa-bajnok és világbajnoki második helyezett légtornász szerelmével romantikázott az elmúlt tíz napban. Saját bevallása szerint élete legjobb nyaralása volt, amit nem mellesleg egy forrónacis képpel zárt. A montenegrói kilátás se semmi, de a képen az igazi látványt Aleska formás feneke nyújtotta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem legszebb 10 napja volt! #holiday #mybestholiday #alradymissing ☀️⚓️

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Kiderült: nemcsak a medencében, az ágyban is verhetetlen Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hosszu-katinka-nyerte-az-alvasversenyt-szingapurban.htmlHosszú Katinka a dél-koreai úszó-világbajnokságra készül, jelenleg éppen a szingapúri edzőtáborban akklimatizálódik. Innen jelentkezett be klubja, az Iron Swim, és posztjukból még az is kiderült, hogy Katinka nemcsak a medencében, de az ágyban is jól teljesít: ő nyerte az első napi alvásversenyt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCinthya Dictator végre felvállalta, hogy Molnár Tamás a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190711-cinthya-dictator-vegre-felvallalta-hogy-molnar-tamas-a-parja.htmlCinthya Dictator és Molnár Tamás eddig nem vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, de egy díjátadó gálán végre a nyilvánosság előtt is szerelmesekként jelentek meg.TV + SztárokOrigoRobbie Williams azt mondja, hogy majdnem öngyilkos lett egy kísértet miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190711-robbie-williams-azt-mondja-hogy-majdnem-ongyilkos-lett-egy-kisertet-miatt.htmlÖngyilkos gondolatai voltak a húszas éveiben Robbie Williamsnek. Azt mondja, hogy ezt egy kísértet idézte elő nála. TV + Sztárok--Taylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-hiresseg-a-forbes-listajan.htmlTaylor Swift a legtöbbet kereső celeb a Forbes magazin friss listáján – számolt be róla csütörtökön a BBC News. TV + Sztárok--Hajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hajdu-peter-smsben-szakitott-volt-baratnojevel.htmlEgy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. TV + SztárokOrigoSerena Williams csupasz hátsóval pózol a címlapon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-serena-williams-csupasz-hatsoval-pozol-a-cimlapon.htmlSerena Williams címlapon pózolt, ráadásul nem a tőle megszokott módon: csupasz hátsót villantott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.