Hosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnek

távkapcsolat Gelencsér Máté Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. 

Egy hónapja derült ki, hogy Hosszú Katinkának új párja van. A szerencsés férfi nem más, mint Gelencsér Máté, akivel először Barcelonában látták együtt az úszónőt. Kapcsolatukat már fel is vállalták a nyilvánosság előtt, Katinka édesapja pedig elárult egy-két titkot a szerelmükről.

„Kata és Máté jelenleg távkapcsolatban élnek. Máté elfoglaltságai miatt a szingapúri edzőtáborba sem tudta elkísérni szerelmét, Katinka a szakmai stábjával utazott. Máté egyébként is rengeteget utazik, így csak ritkán látják egymást. Általában az interneten keresztül kommunikálnak. Remélem, hogy nem áll közéjük a távolság” – nyilatkozta a Ripostnak Katinka édesapja. Kiderült, hogy az úszónő már be is mutatta a családjának új párját.

Friss fotó készült Hódi Pameláról: olyan, mintha domborodna a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-friss-foto-keszult-hodi-pamelarol-olyan-mintha-domborodna-pocakja.htmlFriss fotóján úgy tűnik, mintha domborodna Hódi Pamela pocakja. TV + SztárokOrigoVV Mici sportmelltartóban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-mici-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel rajongói napját. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vasvari-vivien-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlVasvári Vivien egy hosszabb bejegyzésben ecsetelte a közösségi oldalán, mennyire elege van az irigységből és a rosszindulatból. TV + SztárokOrigoHíres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigoLabancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.