Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongók

rajongó álhír hazugság Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. 

Bizonyos álhíreket gyártó oldalak ismét Szandit vették célkeresztbe. Azt írták, hogy kritizálta a magyar nőket, ezért pedig Sebestyén Balázs és Ábel Anita jól helyretették.

„Megint azt vettem észre, hogy a hivatalos Facebook-oldalamon ömlik rám a mocsok. Rengeteg minősíthetetlen hangnemben írt, szitkozódó levelet, hozzászólást kaptam. Így jöttem rá, hogy ismét valótlant állítottak rólam, sajnos már nem először, és talán nem is utoljára” – mondta a Ripostnak a történtekkel kapcsolatban Szandi. Úgy véli, nagy baj, hogy sokan mindent elhisznek, amit az interneten olvasnak. Kéri, csak azt higgyék el, amit a hivatalos oldalain olvasnak róla.

Az énekesnő férje, Bogdán Csaba elmondta, hogy már egy médiajogásszal is beszéltek az üggyel kapcsolatban, aki egyelőre nem szolgált túl sok jó hírrel.

Hat nap alatt nyolc lejárató cikk jelent meg Szandiról. „Néhány hétig még porondon lesz, aztán választanak maguknak egy másik áldozatot. Felháborító” – fogalmazott Bogdán Csaba.

Cinthya Dictator leszámolt komplexusávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-cinthya-dictator-leszamolt-komplexusaval.htmlCinthya Dictatort sokáig feszélyezték fogai, de ma már bátran mutogatja őket.TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően készült a fotó. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--Jáksó László megható szavai a Szomszédok atyjáról, Horváth Ádámrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jakso-laszlo-meghato-szavai-a-szomszedok-atyjarol-horvath-adamrol.htmlHorváth Ádám rendezőt kedden temették el, sok barát kísérte őt utolsó útjára. Ott volt Jáksó László is, aki megható szavakkal emlékezett meg a Szomszédok atyjáról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-es-gelencser-mate-tavkapcsolatban-elnek.htmlHosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. TV + Sztárok--Friss fotó készült Hódi Pameláról: olyan, mintha domborodna a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-friss-foto-keszult-hodi-pamelarol-olyan-mintha-domborodna-pocakja.htmlFriss fotóján úgy tűnik, mintha domborodna Hódi Pamela pocakja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.