Erzsébet királynő halála után Meghan hercegné biztosíthatja a család népszerűségét

Erzsébet királynő Meghan hercegné Fülöp herceg család monarchia népszerűség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család szakértői szerint a népszerűségük legnagyobb részben Erzsébet királynőnek szól. De vajon mi lesz az uralkodó halála után? Károly herceget ugyanennyire szeretik majd? Az elemzők szerint csak Meghan hercegné segítségével tarthatják meg azt a szeretetet, amit most élveznek.

Tim Ewart tévés személyiség éveken át tudósított a királyi családról. Szakértőnek mondhatni a modernkori monarchiát érintő kérdésekben. Azt mondja, a királyi család népszerűsége nagyrészt Erzsébet királynőnek szól – írja a The Sun.

Úgy tudni, a királynő örül Harry és Meghan népszerűségének Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jeff J Mitchell

Úgy véli, őfelsége esetleg aggódhat amiatt, hogy fia, Károly herceg nem tudja majd fenntartani az emberek lelkesedését. Ennek felhasználásával ugyanis számos jó ügyre, jótékonysági szervezetre tudják felhívni a figyelmet. Ewart úgy véli, ezt a problémát Harry herceg és Meghan hercegné oldhatják meg, hiszen rendkívül népszerűek nemcsak az alattvalók körében, hanem világszerte is.

Nemrégiben létrehozott Instagram-oldaluk 6 óra alatt elérte az 1 millió követőt. Itt főként nem személyes dolgaikról számolnak be, hanem jótékonysági munkájukról. Úgy tudni, a királynő nagyon örül ennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.