Erzsébet királynő halála után Meghan hercegné biztosíthatja a család népszerűségét

Erzsébet királynő Meghan hercegné Fülöp herceg család monarchia népszerűség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család szakértői szerint a népszerűségük legnagyobb részben Erzsébet királynőnek szól. De vajon mi lesz az uralkodó halála után? Károly herceget ugyanennyire szeretik majd? Az elemzők szerint csak Meghan hercegné segítségével tarthatják meg azt a szeretetet, amit most élveznek.

Tim Ewart tévés személyiség éveken át tudósított a királyi családról. Szakértőnek mondhatni a modernkori monarchiát érintő kérdésekben. Azt mondja, a királyi család népszerűsége nagyrészt Erzsébet királynőnek szól – írja a The Sun.

Úgy tudni, a királynő örül Harry és Meghan népszerűségének Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jeff J Mitchell

Úgy véli, őfelsége esetleg aggódhat amiatt, hogy fia, Károly herceg nem tudja majd fenntartani az emberek lelkesedését. Ennek felhasználásával ugyanis számos jó ügyre, jótékonysági szervezetre tudják felhívni a figyelmet. Ewart úgy véli, ezt a problémát Harry herceg és Meghan hercegné oldhatják meg, hiszen rendkívül népszerűek nemcsak az alattvalók körében, hanem világszerte is.

Nemrégiben létrehozott Instagram-oldaluk 6 óra alatt elérte az 1 millió követőt. Itt főként nem személyes dolgaikról számolnak be, hanem jótékonysági munkájukról. Úgy tudni, a királynő nagyon örül ennek.

Tom Selleck lánya nem lépett apja nyomdokaiba: lótenyésztő letthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-tom-selleck-lanya-nem-lepett-apja-nyomdokaiba-lotenyeszto-lett.htmlImádja a lányát Tom Selleck, és azt sem bánja, hogy ő nem a színészi hivatást választotta. Ennek ellenére olyan pályán mozog, amely az egykori Magnumnak is szívügye. TV + Sztárok--Megnősült VV Gergő, Dukai Regina bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-megnosult-vv-gergo-dukai-regina-batyja.htmlVV Gergő, Dukai Regina bátyja 2011-ben költözött be a villába, a VV ötödik szériájának alfahímje volt. A lakodalmat a hétvégén tartották, gyönyörű helyen, fantasztikus kilátással. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huGisele Bündchen gyönyörű smink nélküli fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-gisele-bundchen-gyonyoru-smink-nelkuli-fotojan.htmlGisele Bündchenről smink nélküli fotót posztolt a férje, Tom Brady. TV + Sztárok--Rajongója zaklatja Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190722-rajongoja-zaklatja-jollyt.htmlEgy rajongó zaklatja Jollyt: a nő azt akarja, az énekes menjen vissza a családjához. TV + SztárokOrigoCampus Fesztivál 2019: a Tankcsapda titkai testközelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-a-tankcsapda-titkai-testkozelbol.htmlA Tankcsapdát 1989-ben alapította meg Lukács László. A kezdeti punk rock stílushoz hamar elkezdett vegyülni a hard rock és a heavy metal hangzás, ezzel kialakítva a zenekar széles közönségtáborát. 1989. október 14-én léptek fel először Debrecenben. 30 évet ugorva az időben, a Campus Fesztiválon, szintén Debrecenben egy születésnapi koncertet prezentáltak a fesztiválra látogatóknak. A Life.hu egy igazán különleges lehetőséget kapott, egyedüli stábként a zenekart testközelből forgathatta a délelőtti hangbeállástól egészen az esti nagykoncertig. Íme Lukácsék titkai! TV + SztárokOrigoWeisz Fanni nagyon dögös bikiniben – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-weisz-fanni-nagyon-dogos-bikiniben.htmlWeisz Fanni egy medence mellett mutatta meg magát bikiniben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.