Gisele Bündchen gyönyörű smink nélküli fotóján

Forrás: Brazil Photo Press/BRAZIL PHOTO PRESS/Eduardo Martins -
Gisele Bündchen házasság smink nélkül szerelem Tom Brady születésnap
Gisele Bündchenről smink nélküli fotót posztolt a férje, Tom Brady.

A világ egyik legirigyeltebb sztárpárja Gisele Bündchen és Tom Brady. A szupermodell és férje immár 10 éve házasok, és két közös gyermekük van.

A sztáranyuka két napja ünnepelte 39. születésnapját és ebből az alkalomból a párja egy szerelmes üzenettel köszöntötte őt a közösségi oldalon. A bejegyzéshez egy fotót is mellékelt, amelyen Gisele smink nélkül látható, és káprázatosan néz ki rajta.

Campus Fesztivál 2019: a Tankcsapda titkai testközelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-campus-fesztival-2019-a-tankcsapda-titkai-testkozelbol.htmlA Tankcsapdát 1989-ben alapította meg Lukács László. A kezdeti punk rock stílushoz hamar elkezdett vegyülni a hard rock és a heavy metal hangzás, ezzel kialakítva a zenekar széles közönségtáborát. 1989. október 14-én léptek fel először Debrecenben. 30 évet ugorva az időben, a Campus Fesztiválon, szintén Debrecenben egy születésnapi koncertet prezentáltak a fesztiválra látogatóknak. A Life.hu egy igazán különleges lehetőséget kapott, egyedüli stábként a zenekart testközelből forgathatta a délelőtti hangbeállástól egészen az esti nagykoncertig. Íme Lukácsék titkai! TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán már alig várja a Sztárban sztár leszek! című műsorthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-bereczki-zoltan-mar-alig-varja-a-sztarban-sztar-leszek-cimu-musort.htmlBereczki Zoltán izgatottan várja, hogy elkezdődjön a Sztárban sztár leszek! című műsor, amelyben ő lesz az egyik ítész. TV + Sztárok--Hujber Feri Angliába költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hujber-feri-angliaba-koltozott.htmlIsmerősei szerint Angliába költözött Hujber Feri. TV + SztárokOrigoCaramel kislánya betegségéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190721-caramel-kislanya-betegsegerol-nyilatkozott.htmlA Borsnak adott interjújában Caramel végre megerősítette azt, amit már sejthettünk: kislánya, Szofi végre jól van. TV + SztárokOrigoHarry herceg visszautasította a meghívást Ellie Goulding esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190721-harry-herceg-visszautasitotta-a-meghivast-ellie-goulding-eskuvojere.htmlHamarosan férjhez megy Ellie Goulding énekesnő. A jeles eseményre a brit királyi család tagjait is meghívta, ám Harry herceg lemondta a részvételt – korábban ugyanis gyengéd szálak fűzték Ellie-hez. TV + Sztárok--Nem sok mindent takar Tóth Andi blúzahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-nem-sok-mindent-takart-toth-andi-bluza-fellepesre-menet.htmlKihívó képet tett közzé a közösségi oldalán Tóth Andi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.