Ezért nem látható Zoltán Erika lánya, Zoé az énekesnő tánckarában – Videó

Zoltán Erika Campus Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika ritkán tesz közzé a lányáról bejegyzéseket a közösségi oldalán, a napokban azonban kivételt tett. A Campus Fesztiválon a Life.hu-nak elmondta, táncművész lányát miért nem láthatjuk állandó tánckarában, valamint az is szóba került, hogy a 90-es évek nagy túlélőiként mennyire érzi a retró jelzőt magáénak. 
Exkluzív interjút adott Michael Jackson egykori orvosahttp://www.life.hu/sztarok/20190722-exkluziv-interjut-adott-michael-jackson-egykori-orvosa-gyerekmolesztalas.htmlA Daily Starnak adott exkluzív interjút Michael Jackson egykori orvosa, Neil Rather. Elárulta, már a kilencvenes években figyelmeztette az énekest, hogy félreérthető, ahogy a gyerekekkel viselkedik. Hozzátette, szerinte Jacksonban semmi rossz szándék nem volt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszalépett 100 méter hátonhttp://www.life.hu/sztarok/20190722-hosszu-katinka-visszalepett-100-meter-haton-kvangdzsui-vilagbajnoksag-uszoversenyeinek-masodik.htmlHosszú Katinka visszalépett a 100 méter hát küzdelmeitől a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. TV + Sztárok--Aggódnak a rajongói Tolvai Reniért: testőrt kellene fogadniahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-aggodnak-a-rajongoi-tolvai-reniert-testort-kellene-fogadnia.htmlAhogy megírtuk, pár napja osztotta meg az Instagram-oldalán Tolvai Reni, hogy az egyik koncertje után ittas férfiak zaklatták. Az énekesnő teljesen kiakadt, most pedig rajongói is aggódnak érte. TV + SztárokOrigoAggódnak a rajongói Tolvai Reniért: testőrt kellene fogadniahttp://www.life.hu/sztarok/20190721-aggodnak-a-rajongoi-tolvai-reniert-testort-kellene-fogadnia.htmlAhogy megírtuk, pár napja osztotta meg az Instagram-oldalán Tolvai Reni, hogy az egyik koncertje után ittas férfiak zaklatták. Az énekesnő teljesen kiakadt, most pedig rajongói is aggódnak érte. TV + SztárokOrigoÁpolót és gyógytornászt is felvesz Sas József mellé a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-apolot-es-gyogytornaszt-is-felvesz-sas-jozsef-szinesz-melle-felesege.htmlAhogy megírtuk, 4 hónap után hazatérhetett otthonába Sas József. Felesége elmondta, hogy töltik az idejüket. TV + Sztárok--Sokat nélkülözött Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190720-sokat-nelkulozott-papai-joci-enekes.htmlMár-már abba akarta hagyta az éneklést Pápai Joci, aki 2005-től zenél, ugyanis egy darabig nem következett be az áttörés, alig volt felkérése, sehova nem hívták. Állítja, rengeteget nélkülözött, és egy ponton túl arra jutott, civil szakma után kellene néznie. Jó, hogy nem tette: ma már hatalmas rajongótábora van, és az egész ország megismerte a nevét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.