Demcsák Zsuzsa nevelt fia elmondta véleményét az újonnan jött szerelemről

Forrás: Instagram -
Demcsák Zsuzsa párkapcsolat nevelt gyermek szerelem Hor­váth Leon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan Budapesten találkozik újra indiai szerelmével, Krishannal Demcsák Zsuzsa. A férfiről és a mesébe illő kapcsolatról most Demcsák nevelt fia, Horváth Leon is elmondta a véleményét.

A TV2 stúdiójában ismerte meg három évvel ezelőtt Horváth Leont Demcsák Zsuzsa. Az egykori állami gondozott fiú nagyon szimpatikus volt a műsorvezetőnek, kijelentette, hogy mindenben segíti majd, azóta is fiaként tekint rá.

Demcsák az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerte meg új szerelmét, Krishant, aki hamarosan Budapestre érkezik.

Demcsák Zsuzsa hamarosan Budapesten találkozik kedvesével Forrás: Instagram

„Zsuzsa három éve az 'anyukám' és a barátom is egyben, így persze amint hazajött, láttam rajta, hogy valami sorsfordító történt vele a forgatáson. Amikor csillogó szemmel megmutatta a gyűrűt, hihetetlenül boldog voltam, hiszen régóta kívántam már neki, hogy megtalálja a boldogságot” – mesélte a Ripostnak a 21 éves Horváth Leon.

Azt is elárulta, hogy nagyon kedveli Krishant, fogadott apjaként tekint rá. „Néha kicsit már túlzás is ez a kamaszos 'őrület'! Videótelefonon órákon át súgnak-búgnak és még akkor sem szakítják meg a hívást, ha történetesen bemegyünk a városba mászkálni vagy kajálni” – nevetett a fiatal fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.