Harry herceg elárulta a Vogue magazin interjújában, hány gyereket szeretne

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
interjú Vouge gyerekvállalás Harry herceg Jane Godall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg interjút készített a brit Vogue magazin számára Jane Godall etológussal a környezetvédelemről. Ebből a beszélgetésből a többi között az is kiderült, hány gyereket tervez Vilmos herceg öccse.

Harry herceg alkalmi szerkesztőnek állt a világ egyik leghíresebb magazinjánál, a brit Vogue-nál. Sussex hercege Jane Godall ismert etológussal beszélgetett környezetvédelmi témában. A csevegés közben a gyerekvállalás kérdése is felmerült, mire Harry elárulta, két gyereknél többre nem vágyik – írta meg a Vogue.

Harry és Meghan Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout

Vajon Meghan hercegné is osztja az ezzel kapcsolatos nézeteit, vagy a sógornőjéhez hasonlóan háromig meg sem állna?

Amerikában vásárolhat új otthont Harry herceg és Meghan hercegné

A közeljövőben több időt tölthet Amerikában Harry herceg és Meghan hercegné – állítja a királyi család szakértője. Szerinte a pár hamarosan egy saját otthont is vásárolhat magának a tengerentúlon.
Sámánszertartással keresztelik meg Ambrus Atilla, azaz a Viszkis kislányát, Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-samanszertartassal-keresztelik-meg-ambrus-atilla-azaz-a-viszkis-kislanyat-annat.htmlAmbrus Attila, ismertebb nevén a Viszkis kislánya névadó ceremóniájára készül. A hagyományőrzéséről híres médiaszemélyiség ezt a szertartást is sámánokra bízta.TV + Sztárok--Hangmérnökével csókolózva kapták lencsevégre Lady Gagáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-hangmernokevel-csokolozva-kaptak-lencsevegre-lady-gagat.htmlÚgy tűnik, Lady Gagának új pasija van, az énekesnőt ugyanis egy férfival látták csókolózni. TV + Sztárok--Mihalik Enikő egy hajó orrában meztelenkedik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-mihalik-eniko-egy-hajo-orraban-meztelenkedik-foto.htmlMihalik Enikő modellként és magánemberként sem veti meg szexi fotókat. Szívesen válik meg a textiltől rajongói örömére. Ezúttal is így tett...TV + Sztárok--Baronits Gábor újra szerelmes: megmutatta a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190730-baronits-gabor-ujra-szerelmes-megmutatta-baratnojet.htmlHosszú ideje nem hallhattunk semmit Baronits Gábor magánéletéről, most azonban egy olyan fotót mutatott, amin forró csókban olvad össze egy szőkeséggel. TV + SztárokOrigo38 éves korában elhunyt Charles Bronson felesége, Paula Williamsonhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-38-eves-koraban-elhunyt-charles-bronson-felesegere-paula-williamsonra.htmlElhunyt Paula Williamson, aki 2017-ben feleségül ment Anglia egyik legerőszakosabb bűnözőjéhez, Charles Bronsonhoz. TV + Sztárok--Ennyit változott Tóth Vera az elmúlt 7 évbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-ennyit-valtozott-toth-vera-az-elmult-7-evben.htmlSokáig küzdött a súlyával Tóth Vera énekesnő. Az utóbbi időben azonban rengeteget fogyott, később pedig a szerelem is rátalált. Nagyon boldognak tűnik. Most megmutatta, mennyit változott a külseje az elmúlt 7 évben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.