Vajna Timi POSZT üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nyilatkozatai után sejtelmes üzenetet posztolt az Instagram-oldalán.

Vajna Timi fél évvel férje, Andy Vajna halála után szólalt meg először. Az özvegy a TV2-nek adott interjút, amelyből sok minden kiderült. Elmondta, hogy anyagi gondokkal küzd, de arról is beszélt, milyen volt a kapcsolatuk, hogyan ismerkedtek meg egymással, és hogyan próbál megbirkózni a hiányával.

Vajna Timi az Instagram-oldalán üzent Forrás: Instagram/Vajna Timi

A riport után Timi az Instagram-oldalán üzent követőinek, meglehetősen sejtelmesen. „Sok minden nem fért bele az adásidőbe, de előbb-utóbb úgyis minden kiderült" – írta.

Két nő puszilgatja a Jóban Rosszban színészét, Kiss Ernő Zsoltothttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ket-no-puszilgatja-a-joban-rosszban-szineszet-kiss-erno-zsoltot.htmlNagyon jó dolga van a Jóban Rosszban színészének, Kiss Ernő Zsoltnak: egyszerre két nő csókolgatja.TV + SztárokOrigoGigi Hadid modell tusolás közben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gigi-hadid-modell-tusolas-kozben-szexizett.htmlTöbb mint 48 millió követővel büszkélkedhet az Instagram-oldalán Gigi Hadid. A modell most megmutatta, hogy minden más mellett a bikiniben zuhanyzás is sokkal szexibben megy neki a nagy többségnél. TV + Sztárok--Ha szeretnéd látni, ahogy Erzsébet királynő fut, ezt a videót meg kell néznedhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ha-szeretned-latni-ahogy-erzsebet-kiralyno-fut-ezt-a-videot-meg-kell-nezned.htmlErzsébet királynő a nyilvánosság előtt mindig méltóságteljesen viselkedik. Táncolni vagy épp futni eddig nem láthatták őt az alattvalói. Egy régi felvételen azonban most láthatjuk, hogy úgy fut szertelenkedő unokája után, mint bármelyik más nagymama. TV + Sztárok--Gyűjtést szerveznek Gabe Khouth színész temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190731-gyujtest-szerveznek-gabe-khouth-szinesz-temetesere.htmlGabe Khouth színész váratlanul hunyt el, a családja pedig nem tudja finanszírozni a temetést: gyűjtést szerveztek. TV + Sztárok--A Forbes nyilvánosságra hozta az idei év legértékesebb celebeithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-a-forbes-nyilvanossagra-hozta-az-idei-ev-legertekesebb-celebeit.htmlBetonbiztosan vezeti idén is a Forbes Legértékesebb celebek 2019. listáját. A toplistában vannak meglepetések, de állandó szereplők is. TV + Sztárok--Eljegyezte a barátja Elizabeth Olsenthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-eljegyezte-baratja-elizabeth-olsent.htmlA Bosszúállók: Végjáték 30 éves színésznője, Elizabeth Olsen elkelt. A hírek szerint eljegyezte a barátja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.