Balázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek róluk

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári pletyka álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból.

Korda Györgyöt és Balázs Klárit imádják a rajongók, mégis vannak olyanok, akik rosszindulatú, alaptalan pletykákat terjesztenek a házaspárról. Ők igyekeznek ezekről tudomást sem venni, ugyanakkor nagyon nehéz, hiszen ki ne háborodna fel, ha azt híresztelnék róla hamisan, hogy komoly problémája van az egészségével.

Ennyi munka és ennyi pozitív inger mellett be sem akarjuk engedni az életünkbe a romboló, beteges pletykákat. De azért van egy határ, amikor már nem lehet szemet hunyni a butaságok felett! Unjuk már, hogy folyamatosan meg akarnak ölni bennünket, mintha el akarnának tenni minket láb alól! Legutóbb az a hír járta, hogy Gyuri rosszul lett egy fellépésen. Ezekből az egészségünkkel kapcsolatos rémhírekből egyetlen szó sem igaz! Leszögezem: nagyon jól vagyunk mindketten, jobban nem is lehetnénk, és örömmel állunk minden egyes fellépés elé! Zseniális hangulat uralkodik a koncertjeinken, ami nagyon jó érzés, a rosszakaróinknak pedig üzenjük: még nagyon-nagyon sokáig élünk és virulunk” – mondta el a hot! magazinnak Balázs Klári.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.