Nádai Anikót a kisfia sminkelte ki: érdekes lett a végeredmény

Forrás: RTL2 -
fotó család Nádai Anikó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikót kisfia sminkelte ki. Érdekes lett a végeredmény.

Szétkenődött, elmosódott sminkben fotózta magát Nádai Anikó. Természetesen nem történt semmi baja a műsorvezetőnek, azért néz ki ilyen furán, mert a kisfia sminkelte ki.

Anikónak nagyon tetszik a végeredmény, ezért meg is osztotta követőivel a nem mindennapi látványt.

Nádai Anikót a kisfia sminkelte ki Forrás: Instagram

Megmutatta új otthonát Nádai Anikó: összeköltözött szerelmével

Egy év után döntött úgy Nádai Anikó és szerelme, hogy összeköltöznek. Mindent közösen alakítottak ki új otthonukban, még a bútorokat is ketten szerelték össze. Mindkettejük csemetéjének jutott saját kuckó a házban.

Gyönyörű modellként pózolt a Balaton partján Caramel felesége, Szilágyi Szilvihttp://www.life.hu/sztarok/20190804-gyonyoru-modellkent-pozolt-a-balaton-partjan-caramel-felesegeszilagyi-szilvi.htmlElképesztő formában van Caramel felesége, Szilágyi Szilvi, aki úgy pózol legutóbbi fotóján, akár egy vérbeli modell.TV + Sztárok--Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190804-hetvegente-talalkozik-parjaval-detar-eniko-ez-az-oka.htmlDétár Enikős és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket. TV + SztárokOrigoTom Cruise 6 éve találkozott utoljára kislányával, Surie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-tom-cruise-6-eve-talalkozott-utoljara-kislanyaval-surieval.html6 éve találkozott utoljára kislányával Tom Cruise, akkor is csak az imidzse érdekében. TV + Sztárok--Farkas-Koholák Alexa kamerák előtt sírta el magát – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-farkaskoholak-alexa-kamerak-elott-sirta-el-magat-ezert-video.htmlKoholák Alexa nagyon boldog 26 évvel idősebb férje mellett. Orosz Barbinak mesélt új életéről, amikor kamerák előtt el is sírta magát. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa elárulta: indiai párja miatt kezdett el másokra is figyelnihttp://www.life.hu/sztarok/20190803-demcsak-zsuzsa-elarulta-indiai-parja-miatt-kezdett-el-masokra-is-figyelni.htmlDemcsák Zsuzsa indiai párja alapjaiban megváltoztatta az elmúlt időszakban botrányairól elhíresült egykori műsorvezetőt. Legalábbis ezt állítja Krishan, az új kedves. TV + SztárokOrigoEgy gyönyörű fehér oroszlánnal ölelkezett Dukai Regina – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-egy-gyonyoru-feher-oroszlannal-olelkezett-dukai-regina-foto.htmlEgy gyönyörű fehér oroszlánkölyökkel került szoros barátságba Dukai Regina, aki ágyban, párnák közt etette meg az állatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.