Catherine Zeta-Jones Varga Izabella hasonlóság szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella csodás formában van. Külsőleg és belsőleg is harmóniában van önmagával, nem is csoda, hogy minden fotóján gyönyörű. Legújabb képén egy világhírű színésznőhöz hasonlítja magát.

Sport és életmódváltás: ez hozta el Varga Izabella életében a változást és ettől lett a színésznő sugárzóan gyönyörű. Legújabb fotóján azonban nem önmagát látja, hanem egy világsztárt. Saját bevallása szerint is Catherine Zeta-Jonesra hasonlít.

„Asszem vki másra aludtam a fejem...???? A tegnapi Reggeliben készült képek alapján talán Catherine Zeta-Jones csókoltat”

írta fotója mellé Izabella.

Követői is észrevették a hasonlóságot, ám szerintük Salma Hayekre is hasonlít a magyar színésznő.

Apró arany bikiniben mutatta meg alakját a 46 éves színésznő

Hiába a két gyerek és a kor, Varga Izabellán nem fog az idő vasfoga. Legutóbbi bikinis fotóján úgy fest, mint egy húszéves modell.

Tom Cruise 6 éve találkozott utoljára kislányával, Surie-valhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-tom-cruise-6-eve-talalkozott-utoljara-kislanyaval-surieval.html6 éve találkozott utoljára kislányával Tom Cruise, akkor is csak az imidzse érdekében. TV + Sztárok--Köllő Babett meztelenül medencézett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-kollo-babett-meztelenul-medencezett-foto.htmlKöllő Babett is ledobta a textilt és természetesen meg is mutatta magát ruha nélkül.TV + SztárokOrigoFogyása érdekében szakított párjával Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-fogyasa-erdekeben-szakitott-parjaval-kiraly-linda-enekesno.htmlBár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. TV + SztárokOrigoBeperli a BKV-t Zana József: egymilliót követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-beperli-a-bkvt-zana-jozsef-egymilliot-kovetel.htmlZana József színész még a nyár elején esett el a Dózsa György úti metróállomás mozgólépcsőjén: kórházba is került. Most úgy döntött, beperli a BKV-t, egymillió forintot követel. A cég úgy véli, a színész nem kapaszkodott rendesen, ha azt tette volna, nem történik meg a baj. TV + SztárokOrigoTóth Vera hatalmas dekoltázzsal szelfizett – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-toth-vera-hatalmas-dekoltazzsal-szelfizett-foto.htmlTóth Vera elképesztő formában van. Karrierje, magánélete szárnyal, külseje pedig akár egy díváé. TV + Sztárok--Saját ötletét valósítja meg Majka: új game show-t készít – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-sajat-otletet-valositja-meg-majka-uj-gameshowt-keszit-video.htmlHosszú tévés múlttal rendelkezik Majka, aki ezúttal saját ötletét valósítja meg: új game show-t forgat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.