Szakított VV Vivien és Csoki

Forrás: RTL Klub -
VV Vivien VV Csoki szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Krisztiánnal, Csokival sem jött be az élet VV Viviennek. 

A hírt a lány a közösségi oldalán erősítette meg. "Nem vagyunk már együtt. Hogy miért nem, arra a kérdésre nem szeretnék válaszolni, hiszen ez csak rám és Csokira tartozik" – idézi a Blikk.

Forrás: RTL Klub

Vivien korábbi partnerétől, Krisztiántól gyereket várt, eleinte nagy volt az öröm, később azonban el kellett vetetni a babát, amit a ValóVilág egykori szereplője így indokolt.

Soha nem múló gyászáról vallott Törőcsik Mari: 6 éve halt meg a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190803-soha-nem-mulo-gyaszarol-vallott-torocsik-mari-6-eve-halt-meg-ferje-maar-gyula.htmlTörőcsik Mari hat éve veszítette el a férjét. A Kossuth-díjas színésznő arról beszélt, hogy augusztus 2-a, Maár Gyula születésnapja mindig nagyon felkavarja. TV + SztárokOrigoFogyása érdekében szakított párjával Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190803-fogyasa-erdekeben-szakitott-parjaval-kiraly-linda-enekesno.htmlBár Király Linda sokáig ódzkodott tőle, végül rászánta magát, és gyomorszűkítő műtéten esett át. A gyomra nagy részét eltávolították, olyan területekkel együtt, amelyek addig azokat a hormonokat termelték, amelyek megakadályozták a fogyását. Azóta sokat fogyott, most pedig azt is elárulta, miért szakított párjával, Zsombival. TV + SztárokOrigoKislánya egyik babáját vitte magával az űrbe Farkas Bertalanhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-kislanya-babajat-vitte-magaval-az-urbe-farkas-bertalan.htmlA 70 éves Farkas Bertalant a Sláger Reggel műsorvezetői arról kérdezték, hogyan élte meg az emberiség első holdra lépését, melynek múlt héten ünnepelhettük az 50. évfordulóját. Farkas 1980-ban nyolc napot töltött az űrben, így ő lett a 94. ember, aki kiléphetett a Föld atmoszférájából. Most elárulta, mit vitt magával az űrbe. TV + Sztárok--Schobert Norbi is kipróbálta az öregítő Facebook-applikációthttp://www.life.hu/sztarok/20190803-schobert-norbi-is-kiprobalta-az-oregito-facebookapplikaciot.htmlA civilek és a sztárok körében is hódít a Facebook öregítő applikációja. Bár úgy tudni, az app használata nem veszélytelen, hiszen az alkalmazás által a gépünkön tárolt többi kép is elérhetővé válhat, ennek ellenére sokakat érdekel, hogy néznek majd ki 20-30-40 év múlva. Ezúttal Schobert Norbi mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoPalik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigoÍgy fogyaszt ma alkoholt a Viszkis, azaz Ambrus Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-fogyaszt-ma-alkoholt-a-viszkis-azaz-ambrus-attila.htmlAz italfogyasztási szokásairól is elhíresült Viszkis rabló, Ambrus Attila sosem tagadta: nem vetette meg az italt. Most pedig arról beszél, hogyan változott ez meg mára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.