Különleges felkérést kapott Nagy Adri: filmszerepet vállalt az énekesnő

Forrás: Facebook/Nagy Adri -
film Nagy Adri filmszerep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színházban és sorozatban már feltűnt Nagy Adri, és megmutatta, hogy nemcsak az énekléshez van tehetsége, ezúttal pedig szélesvásznon is látni fogjuk majd.

A bájos énekesnő a Tékasztorik című film folytatásában kapott szerepet, ami Bihari Viki díjnyertes blogja alapján készült. Az első részt is nagyon szerettük, így alig várjuk a folytatást, most már Nagy Adri miatt is.

Forrás: Facebook/Nagy Adri

Az énekesnő egyébként meglepő szereposztást kapott, nem csoda, hogy az izgalmas karakternek nem tudott nemet mondani: "Vak lányt játszom, akinek az ártatlan külseje kemény, mégis jószívű belsőt takar. Kellemesen elcsodálkoztam, amikor kiderült, hogy karakterem egy alvilági banda tagja, akinek fegyvert is kell majd ragadnia. Izgalmasnak hangzott, tényleg nem tudtam visszautasítani, s a kétnapos forgatás is pompásan sikerült" - mesélte Adri a Blikknek.

Több százmilliós luxuspartit szervez 22. születésnapjára Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-kylie-jenner-22-szuletesnapja-rengeteg-penzbe-kerul-majd.htmlKözeledik Kylie Jenner 22. születésnapja, amire egyáltalán nem sajnálja a pénzt az üzletasszonnyá avanzsált celebritás. A helyszín egy focipálya méretű, 74 milliárd forintot érő luxusyacht lesz. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzenegger tartja Vajna Timiben a lelket: a legtöbb barát elfordult tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190806-arnold-schwarzenegger-tartja-vajna-timiben-a-lelket-a-legtobb-barat-elfordult-tole.htmlVajna Timi férje halála óta nagyon rossz passzban van. Nem csak élete párját veszítette el, de Andy halála után a legtöbb barát is elfordult tőle, valamint anyagi gondokkal is küzd.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka már családjának is bemutatta új szerelmét, Gelencsér Mátéthttp://www.life.hu/sztarok/20190806-hosszu-katinka-mar-csaladjanak-is-bemutatta-uj-szerelmet-gelencser-matet.htmlHosszú Katinka háromszoros olimpiai úszóbajnokunk a magánéletében is megtalálta a boldogságot: újra szerelmes és ezt fotókkal bizonyítja is.TV + Sztárok--Kifakadt Bruce Lee lánya: "Meghamisították édesapám emlékét"http://www.life.hu/sztarok/20190805-kifakadt-bruce-lee-lanya-meghamisitottak-edesapja-emleket.htmlBruce Lee lánya, Shannon meglehetősen felháborodott, miután megnézte a moziban Tarantino legújabb filmjét. A nő szerint meghamisították édesapja emlékét a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben. TV + SztárokNorthfotoFöldes Eszter úgy néz ki, mintha összeverték volnahttp://www.life.hu/sztarok/20190805-foldes-eszter-ugy-nez-ki-mintha-osszevertek-volna.htmlFöldes Eszter nagyon rosszul néz ki egy fotóján: úgy tűnik, mintha összeverték volna. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi a születésnapja alkalmából köszöntötte megható sorokkal a pasijáthttp://www.life.hu/sztarok/20190805-palvin-barbi-szuletesnapja-alkalmabol-koszontotte-meghato-sorokkal-a-pasijat.htmlPalvin Barbi születésnapja alkalmából közös fotóval és egy szerelmi vallomással köszöntötte a pasiját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.