Hajdú Steve csínytevés közben sérült meg

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Kamarás Iván sérülés Hajdú Steve főiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Steve és Kamarás Iván egy régi közös csínytevést elevenített fel.

Főiskolás koruk óta jóban van egymással Hajdú Steve és Kamarás Iván. A két színész rengeteget tudna mesélni közös élményeiről, és most az egyiket el is árulták a Borsnak. Kiderült, hogy nem lett jó vége a csínytevésnek.

Egyszer a próba közben véletlenül megvágtuk Steve ujját. Kitaláltuk, hogy vérezzük össze a homlokát, és mondjuk, hogy betörte a fejét. Annyira tetszett az ötlet, hogy ész nélkül elkezdtem rohanni, belefutottam egy ajtóba, és nekem tényleg szétnyílt a fejem középen a homlokomon. Szerencsére egy ismerős orvossal összefutottam a balesetiben, ő varrta össze. Steve-nek nagyon hosszú haja volt. Mondtam, hogy szívesen megnyírom. Csodálatos apródfrizurát vágtam neki, olyat, hogy leestünk a lábunkról a röhögéstől. Végül Steve elkerült Mayer úrhoz, az úri fodrászhoz, mert azt a frizurát nem lehetett viselni. Brutális volt!”

Hajdú Steve csínytevés közben sérült meg Fotó: Marton Szilvia - Origo
Kinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--Németh Kristóf kisfia, Lóci imádja édesapja új feleségét, Zitáthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-nemeth-kristof-kisfia-loci-imadja-edesapja-uj-feleseget-zitat.htmlNémeth Kristóf felesége, Zita elárulta, mennyire jól kijön férje kisfiával, Lócival. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered az énekesnőt? TV + Sztárok--Szabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoÁbel Anita elárulta, miért nem szeret strandra járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-abel-anita-elarultamiert-nem-szeret-strandra-jarni.htmlÁbel Anita nem szeret strandra járni, azt is elárulta, mi az oka. TV + SztárokOrigoLiz Hurley félmeztelenül fotóztatta magát – Micsoda alakhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-liz-hurley-felmeztelen-fotoztatta-magat.htmlElisabeth Hurley ismét megszabadult bikinifelsőjétől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.