Péter Szabó Szilvi új külsőt villantott – Fotó

Forrás: Péter Szabó Szilvia -
fotó Péter Szabó Szilvia új külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered az énekesnőt?

A NOX egykori énekesnője, a gyönyörű Péter Szabó Szilvia alaposan meglepte követőit. A már megszokott egyenes haja helyett hullámos frizurát villantott, és szemüveges is lett. A változás bár szembetűnő, nagyon jól áll az énekesnőnek.

„Ha reggelre kelve tiszta a tábla, csak tőled függ, hogy mit rajzolsz rá ma!” – írta mosolygós fotója mellé a sztár.

Ábel Anita elárulta, miért nem szeret strandra járnihttp://www.life.hu/sztarok/20190809-abel-anita-elarultamiert-nem-szeret-strandra-jarni.htmlÁbel Anita nem szeret strandra járni, azt is elárulta, mi az oka.TV + SztárokOrigoMolnár Anikó Bochkor Gábor óta nem találja a tökéletes férfithttp://www.life.hu/sztarok/20190809-molnar-aniko-bochkor-gabor-ota-nem-talalja-a-tokeletes-ferfit.htmlMolnár Anikó ismét az igazit keresi: ismét szakított.TV + Sztárok--Zimány Linda elárulta, milyen férfira vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-zimany-linda-elarulta-milyen-ferfira-vagyik.htmlKedves Ferenccel való szakítása óta a nyilvánosság előtt szingliként él Zimány Linda, aki elárulta, ennek mi az oka.TV + SztárokOrigoÚjra iskolás lett Bódi Sylvi: az integratív orvoslást tanuljahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-ujra-iskolas-lett-bodi-sylvi-az-integrativ-orvoslast-tanulja.htmlBódi Sylvi a szörfözés mellett úgy érzi, elméjét is fejlesztenie kell, így beült a virtuális iskolapadba.TV + SztárokOrigoPintér Tibor egy gyönyörű nyerget készíttetett Demjén Ferenc számárahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-pinter-tibor-egy-gyonyoru-nyerget-keszittetett-demjen-ferenc-szamara.htmlHamarosan bemutatják a Nemzeti Lovas Színház megrendezésében a Demjén-musicalt, mely Demjén Rózsi örökzöld slágerei köré íródott. Pintér Tenya egy meglepetéssel is készül a legendás énekesnek.TV + SztárokOrigoVajna Timi cáfol: nem azt nyilatkozta, ami megjelenthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-vajna-timi-cafol-nem-azt-nyilatkozta-ami-megjelent.htmlVajna Timi cáfolja, hogy azt mondta, fél, hogy csóró férfiba szeret bele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.