A színpadon érte baleset az USNK rapperét

Forrás: RTL Klub -
színpad baleset rapper fellépés USNK
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset érte az USNK rapperét, Kundit.

Koncert közben megsérült az USNK rappere, Kundi – számolt be róla a Blikk. A duó épp Erdélyben lépett fel, amikor megtörtént a baj: Kundi beverte a fejét a színpad aljába, és felrepedt a homloka.

A baleset miatt a fellépést is abba kellett hagyniuk.

Mint írják, a rappert a helyszíni ellátás után a sürgősségire vitték, ahol összevarrták a sebét, és már jól van.

A rappert a színpadon érte baleset Forrás: RTL Klub
Már a dátum is megvan: ekkor tér vissza Magyarországra Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190812-shane-tusup-ekkor-ter-vissza-magyarorszagra.htmlHosszú Katinka exférje- és edzője meglehetősen régen járt hazánkban, a válási procedúrát már Amerikából vezényelte le. Most azonban bejelentette: újra visszatér Magyarországra. TV + Sztárok--9 éve boldog házasságban: Epres Panni és Benedek Tibor évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-igy-raboltak-el-epres-pannit-amikor-menyasszony-volt.htmlEpres Panni elrablásáról posztolt a közösségi médiában. Na nem kell megijedni, Benedek Tibor felesége a 9 évvel ezelőtti menyasszonyrablására emlékezett. TV + Sztárok--Majka levédetné a művésznevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-majka-levedetne-muvesznevet.htmlKérvényt nyújtott be Majka: szeretné levédetni a művésznevét. TV + SztárokOrigoCaramel és felesége, Szilvi kapcsolata megerősödötthttp://www.life.hu/sztarok/20190812-caramel-es-felesege-szilvi-kapcsolata-megerosodott.htmlCaramel és felesége sok mindenen mentek keresztül az elmúlt időszakban, de kapcsolatukat nem gyengítették meg a problémák. TV + SztárokOrigoBen Stiller nagyon megöregedett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ben-stiller-nagyon-megorgedett.html Lesifotósoknak sikerült lekapniuk a sztárt, aki nagyon megöregedett. TV + Sztárok--Amy Schumer fürdőruhában mutatta meg az alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190811-amy-schumer-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlAmy Schumer terhessége alatt és a szülés után is viccet csinált a mindennapok problémáiból. Elfogadta a legnehezebb helyzeteket is, és ez a szülés utáni alakjára is igaz, büszkén fotózkodott családjával a tengerparton. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.