Demcsák Zsuzsa fotó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa összebújós fotót posztolt leendő férjével.

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsa minden rossz történés ellenére nagyon boldog. Ugyan az ügyintézés miatt csúszik az esküvője, ráadásul meg is lopták őket, ő mosolyog leendő indiai férje mellett. Hamarosan szülinapja lesz az egykori műsorvezetőnek, ám ők előrehozták az ünneplést: összebújva romantikáznak.

Emily Ratajkowski sokat mutatott melleiből - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-emily-ratajkowski-sokat-mutatott-melleibol.htmlA bombázó Emily Ratajkowski apró fürdőruhában mutatta meg idomait. TV + SztárokOrigoFotóval emlékszik Paul Walkerre a lánya, Meadowhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-fotoval-emlekszik-paul-walkerre-a-lanya-meadow.htmlPaul Walker lánya soha nem látott fotóval emlékezik édesapjára.TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea elbúcsúzott a rajongóitól: egy időre eltűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-gelencser-timea-elbucsuzott-a-rajongoitol-egy-idore-eltunik.htmlGelencsér Timi Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre eltűnik. TV + SztárokOrigoVV Mici kitekert pózban mutatta meg bikinis alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-vv-mici-kitekert-pozban-mutatta-meg-bikinis-alakjat.htmlVV Mici nyaralásáról osztott meg képet, és ugyan bikinis fotót tett közzé, a rajongóknak nem nyerte el a tetszését. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sebestyen-balazs-megmutatta-kisfiat.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn mutat fotót a gyermekeiről: itt a kivétel. Egyik kisfiáról posztolt. TV + Sztárok--Poór Péternek gyakran eszébe jut, hogy az élet véget érhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-poor-peternek-gyakran-eszebe-jut-hogy-az-elet-veget-er.htmlPoór Péter fiatalokat megszégyenítő lendülettel énekel a színpadon, habár ő is egyre többet gondol az elmúlásra. Nem csoda, hiszen sok pályatársától kellett már elbúcsúznia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.