Fotóval emlékszik meg Paul Walkerről a lánya, Meadow

fotó Paul Walker Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker lánya soha nem látott fotóval emlékezik meg az édesapjáról.

Lassan hat éve, hogy Paul Walker távozott az élők sorából, lánya, Meadow pedig időről időre megemlékezik az édesapjáról. Nemrég egy fotót tett közzé a 20 éves lány, egy olyan felvételt, amit eddig nem láthattunk a színészről. "Rád gondolok" - írta a felvételhez.

Gelencsér Tímea elbúcsúzott a rajongóitól: egy időre eltűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-gelencser-timea-elbucsuzott-a-rajongoitol-egy-idore-eltunik.htmlGelencsér Timi Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre eltűnik. TV + SztárokOrigoVV Mici kitekert pózban mutatta meg bikinis alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-vv-mici-kitekert-pozban-mutatta-meg-bikinis-alakjat.htmlVV Mici nyaralásáról osztott meg képet, és ugyan bikinis fotót tett közzé, a rajongóknak nem nyerte el a tetszését. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sebestyen-balazs-megmutatta-kisfiat.htmlSebestyén Balázs nem sűrűn mutat fotót a gyermekeiről: itt a kivétel. Egyik kisfiáról posztolt. TV + Sztárok--Heidi Klum a mellbimbóival köszönti a rajongóit - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190818-heidi-klum-mellbimboival-koszonti-rajongoit.htmlHeidi Klum nagyon szexi fotóval köszönt be az Instagram-oldalán: megmutatta a mellbimbóit. TV + SztárokOrigoJudy 24 évvel ezelőtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190818-judy-24-evvel-ezelotti-fotot-posztolt.htmlJudy nagyon ritkán látott képet mutatott magáról: így nézett ki 24 évvel ezelőtt. TV + SztárokOrigoSziget 2019: Martin Garrix legjobb barátja, Julian Jordan nyilatkozott a DJ-k életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190818-sziget-2019-martin-garrix-legjobb-baratja-julian-jordan-nyilatkozott-a-djk-eleterol.htmlA világ első számú DJ-jének, Martin Garrixnek a legjobb barátja is DJ, méghozzá ő Julian Jordan. A holland sztár nem először zenélt Magyarországon, ezúttal a Sziget Fesztiválon táncoltatta meg a tömeget. A Life.hu-nak egy exkluzív interjúban mesélt többek közt Martin Garrixszel való barátságukról, de azt is elárulta, miért annyira sikeresek a hollandok a dance zenében az egész világon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.