Shane Tusup új úszó tanítványa nagyon hasonlít Hosszú Katinkára – Fotó

úszás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, Shane Tusup újra edzőnek állt, és a 19 éves, olasz származású Ilaria Cusitanót készíti fel a következő olimpiára. A fiatal tehetség Hosszú Katinka riválisa, és nem mellesleg nagyon hasonlít is rá.

Egy ideig titokban tartotta Shane Tusup, hogy a golfozás mellett ismét úszóedzőnek áll. Az Iron Lady egykori trénere és férje Olaszországba költözött, hogy a tehetséges Ilaria Cusitanót készítse fel a következő ötkarikás játékokra. Az olasz úszónő rendkívül tehetséges, és komoly ellenfele is Katinkának. Fotóit elnézve pedig elképesztő köztük a hasonlóság külsőleg is.

Shane Tusup megosztott első közös tréningjükről egy fotót, ami első ránézésre olyan, mintha Katinka állna mellette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hair care with #Karbon9 by @echosline_official #echosline #beadvgroup #barbietingz

Ilaria Cusinato (@ilariazucchero) által megosztott bejegyzés,

Shane Tusup hosszú idő után visszatért: "Óriási megtiszteltetés"

Shane Tusup megkezdte Hosszú Katinka riválisának edzését.

Sztárban sztár leszek! - Pápai Joci komoly betegségéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190821-sztarban-sztar-leszek-papai-joci-komoly-betegsegerol-beszelt.htmlKevesen tudták eddig, hogy Pápai Joci gyerekkora óta komoly betegséggel küzd. TV + Sztárok--Hosszú hónapok után a közösségi oldalán üzent Demjén Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190821-hosszu-honapok-utan-kozossegi-oldalan-uzent-demjan-ferenc.htmlRégen nem hallottunk már Demjén Ferenc felől, most azonban végre megtörte a csendet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMég egy esküvőt tartanak Kiss Ramónáékhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-meg-egy-eskuvot-tartanak-kiss-ramonaek.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté először két tanúval házasodtak össze, majd jött a lakodalom. Ám templomi esküvőjük még nem volt. TV + SztárokOrigoMiley Cyrus még el sem vált a férjétől, máris nyilvánosan szexelt, ráadásul egy nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-miley-cyrus-enekesno-meg-el-sem-valt-ferjetol-liam-hemsworthtol-maris-nyilvanosan-szexelt-egy-novel.htmlAlig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan. TV + Sztárok--Összeházasodott a két úszó, Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-osszehazasodott-a-ket-uszo-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlTöbb mint két éve tart az úszópáros szerelme, a tavalyi eljegyzést idén pedig esküvő követte. TV + SztárokOrigoBergendy István 15 éve nem beszél Demjén Rózsivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-bergendy-istvan-15-eve-nem-beszel-demjen-rozsival.htmlBergendy nem tudja megbocsátani, hogy Demjén annak idején kilépett a zenekarából. Ezen az sem változtat, hogy Rózsi mostanában nincs jól - írja a Bors. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.