A várandós Tóth Gabi torka szakadtából sír, remeg és pánikrohamot kap – Ez az oka!

Tóth Gabi pánikroham várandós állatkínzás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő igazi áldásként tekint a várandósságára, és ennek megfelelően nagyon vigyáz magára. Van azonban valami, ami hihetetlenül szélsőséges reakciót vált ki belőle, remegni kezd, és sírógörcsöt kap.

Tóth Gabi nem foglalkozik a társadalmi elvárásokkal: így érzi jól magát a bőrébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190816-toth-gabi-nem-foglalkozik-a-tarsadalmi-elvarasokkal-igy-erzi-jol-magat-a-boreben.htmlTóth Gabi arra ösztönzi a kismamákat, hogy ne foglalkozzanak mások véleményével, csak azzal, hogy jól érezzék magukat a bőrükben - ő is leszámolt már a társadalmi elvárásokkal. TV + SztárokOrigoSalma Hayek nyakig feltolt mellekkel fürdőzött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190822-salma-hayek-nyakig-feltolt-mellekkel-furdozott.htmlSalma Hayek a tengerben mutatta meg csodás alakját, és persze méretes kebleit.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta hízásának okáthttp://www.life.hu/sztarok/20190822-demcsak-zsuzsa-elarulta-hizasanak-okat.htmlAz egykori műsorvezető külseje nagyon megváltozott, miután lekerült a képernyőről. Most kiderült, miért hízott meg. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi kézen állt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-laky-zsuzsi-kezen-allt-foto.htmlLaky Zsuzsi megmutatta, mit tud. Követőinek elállt a szava. TV + SztárokOrigoKim Kardashian Photoshop-bakiján nevet a fél világ – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-kim-kardashian-photoshop-bakijan-nevet-a-fel-vilag-foto.htmlKim Kardashiant a testvérével, Kylie Jennerrel fotózták. Az utómunka azonban nem sikerült túl fényesen. TV + Sztárok--Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja Amerikában futott be – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190821-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-amerikaban-futott-be-foto.htmlNovák Heni csodás karriert futott be Amerikában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.