Fresh Andi romantikus fotót posztolt a szüleiről

fotó Fresh Andi szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást.

Már Fresh Andi életébe is elérkezett a boldogság, olyan, amilyenre mindig is vágyott, olyan, amilyet a szüleinél látott. Andi édesanyja és édesapja ugyanis évtizedek óta kitartanak egymás mellett, erről osztott meg megható felvételt Instagram-oldalán a Fresh tagja. „A szüleim 43 év után...” – írta a képhez.

Voksán Virág bejelentette, új taggal bővül a családjuk - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-voksan-virag-bejelentette-uj-taggal-bovul-a-csaladjuk.htmlVoksán Virág Instagram-oldalán közölt egyörömhírt: hamarosan új taggal bővül a családjuk. TV + Sztárok--Ambrus Attila kislányát nem engedték át a határonhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-ambrus-attila-kislanyat-nem-engedtek-at-a-hataron.htmlA közösségi oldalán számolt be Ambrus Attila arról, milyen kellemetlen élményben volt része a határon: kislányát nem engedték át.TV + Sztárok--Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansburyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-igy-nez-ki-ma-a-gyilkos-sorok-szinesznoje-a-93-eves-angela-lansbury.htmlAngela Lansbury, vagy ahogy mindenki ismeri, Jessica Fletcher már 93 éves: így néz ki most a színésznő.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina nem tudta teljesíteni ígéretéthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-kulcsar-edina-nem-tudta-teljesiteni-igeretet.htmlKulcsár Edina közösségi oldalán kért elnézést azoktól, akik számítottak rá: nem tudta teljesíteni ígéretét.TV + SztárokOrigoPásztor Anna megmutatta, hogyan nézett ki 26 éve – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-pasztor-anna-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-eve.htmlPásztor Anna igazán különleges fotóval kedveskedett a követőinek: fiatalkori felvételt mutatott magáról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka elárulta, mitől retteg – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-majka-elarulta-mitol-retteg-video.htmlMajka őszintén bevallotta a Bezár a bazár! című műsorban, hogy mitől retteg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.