Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítása végleges: már a házikedvenceket is szétosztották

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil -
Miley Cyrus Liam Hemsworth válás házikedvenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata sokadszorra ért véget. Bár többször újra össze is jöttek, ezúttal véglegesnek tűnik a szakítás.

Úgy tűnik, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házassága végleg a végéhez ért. Sajtóértesülések szerint már abban is megegyeztek, ki melyik háziállatot veszi magához. Úgy tudni, hogy minden háziállatról Miley fog gondoskoni, ami nem kis felelősséggel fog járni, ugyanis

hét kutya, három macska, egy malac, két ló és két póni

is a csapat része - írta meg a Female First.

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dia Dipasupil

Miley Cyrus még el sem vált a férjétől, máris nyilvánosan szexelt, ráadásul egy nővel

Alig pár napja reppent fel a hír, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának vége, a botrányhősnő máris kihasználta visszakapott szabadságát, nem is akárhogyan.

Miley Cyrus reagált a vádakra: kikéri magának, hogy azzal vádolják, megcsalta ex-férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190823-miley-cyrus-reagalt-a-vadakrakikeri-maganak-hogy-azzal-vadoljak-megcsalta-exferjet.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik, 10 év után végérvényesen véget ért. Többszöri próbálkozás után fél évvel ezelőtt összeházasodtak, ám a kapcsolatuk mégsem élte túl a megpróbáltatásokat. TV + Sztárok--Fresh Andi romantikus fotót posztolt a szüleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-fresh-andi-romantikus-fotot-posztolt-szuleirol.htmlFresh Andi büszke gyermekként mutatta meg szüleit, akik már 43 éve szeretik egymást. TV + Sztárok--Voksán Virág bejelentette, új taggal bővül a családjuk – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-voksan-virag-bejelentette-uj-taggal-bovul-a-csaladjuk.htmlVoksán Virág Instagram-oldalán közölt egy örömhírt: hamarosan új taggal bővül a családjuk. TV + Sztárok--Ambrus Attila kislányát nem engedték át a határonhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-ambrus-attila-kislanyat-nem-engedtek-at-a-hataron.htmlA közösségi oldalán számolt be Ambrus Attila arról, milyen kellemetlen élményben volt része a határon: a kislányát nem engedték át. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Gyilkos sorok színésznője, a 93 éves Angela Lansburyhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-igy-nez-ki-ma-a-gyilkos-sorok-szinesznoje-a-93-eves-angela-lansbury.htmlAngela Lansbury, vagy ahogy mindenki ismeri, Jessica Fletcher már 93 éves: így néz ki most a színésznő.TV + SztárokOrigoÚj információ szivárgott ki Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190823-uj-informacio-michael-jackson-boncolasi-jegyzokonyvebol.htmlÚgy látszik, a világ egyik legnagyobb popsztárjának életéről még mindig derülnek ki titkok. Ezúttal boncolási jegyzőkönyvéből látott napvilágot egy eddig nem tudott információ. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.