Vasárnapi műsorváltozással fokozza az izgalmakat a TV2

bejelentés műsorváltozás TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos pillanatokkal, egy nem várt fordulattal és egy családi mozifilmmel fűszerezi meg a vasárnap estét a TV2, közvetlenül a Sztárban Sztár leszek! után! Szeptember 1-jén 18.55-kor vadonatúj felállásban debütál az ország kedvenc házibulija, hiszen indul a Sztárban Sztár leszek! Ezt követően 20:55-től eddig nem látott extrákkal érkezik az Ázsia Expressz Különkiadás, míg 21:35-től a közönségkedvenc Valami Amerika című mozifilm garantálja a tökéletes hétzáró kikapcsolódást.

Szeptember 1-jén 18:55-kor vadonatúj köntösben tér vissza a képernyőre Magyarország kedvenc show-műsora a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozóshow elemeit, megannyi vicces pillanattal és óriási tehetségekkel. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek.

A Sztárban sztár leszek! zsűrije és Till Attila műsorvezető Forrás: Pápai Joci / Instagram


Ezen a héten kezdetét vette egy nem mindennapi kaland, hiszen útjára indult az Ázsia Expressz 2, ami sosem látott izgalmakkal, váratlan fordulatokkal, vadonatúj terepen és minden eddiginél színesebb szereplőgárdával hétköznap esténként várja a nézőket. Mint az a korábbi hírekből köztudott, a forgatás váratlanul leállt Srí Lankán, mivel az utazós reality egyik feladata felháborodást váltott ki a helyiek egy csoportjánál. Bár a hazai stáb azonnal rendezte az ellentéteket, a félreértések miatt a botrány tovább gyűrűzött, így a forgatási engedélyt megvonták tőlük, majd egy hirtelen fordulattal Indiában folytatódtak a felvételek. Vasárnap 20:55-től, közvetlenül a Sztárban Sztár leszek! után az Ázsia Expressz Különkiadásban sosem látott, exkluzív részleteket láthatnak a nézők a helyszínről, az ott történt eseményekről, valamint megszólalnak az érintett játékosok és stábtagok is. Emellett egy olyan váratlan történésről is lehull a lepel, ami szintén komoly fordulatot hozhat a játék menetében.

Az Ázsia Expressz 2 játékosai Forrás: Hódi Pamela / FB


Szombaton és vasárnap délután ismétlik az Ázsia Expressz 2 első öt epizódját. Szombaton 14.05-18:00 az első két részt, vasárnap 12:45-18:00 a 3-5. részt izgulhatják végig újra a nézők.

Az izgalmak megkoronázásaként 21:35-től jön a Valami Amerika 3 olyan sztárszínészekkel, mint Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Stohl András, Nagy Ervin, Szabó Győző és Hujber Ferenc. A sikermozi eddig 370 000 nézőt csábított a mozikba, vasárnap pedig a családi nappaliból is élvezhetik a filmrajongók, ahogy az ikonikus három testvér az eddiginél is lehetetlenebb helyzetekbe keveredik, míg a körülményeket további fordulatok is nehezítik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.