Kökény Attila nyilatkozott L.L. Junior kisfiának haláláról

halál kisfiú Kökény Attila L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior barátja, Kökény Attila nyilatkozott a zenész kisfiának haláláról. 

L.L. Junior és volt párja, Csilla elvesztették fiatalabb gyermeküket. A kisfiú egy autó elé szaladt ki, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni. A gyermek temetését is megtartották már, ahol sok sztár és a család valamint a barátok rótták le kegyeletüket. Kökény Attila is Junior jó barátai közé tartozik, most ő nyilatkozott a zenész gyermekének haláláról.

"Tényleg jóban vagyunk Juniorral, és azt gondolom, hogy ez az ő gyásza. Már nem kellene ezzel most már annyira foglalkozni, mert szerintem hagyni kéne őket gyászolni" – mondta a Mokkában Kökény Attila. Hozzátette, ilyenkor nem lehet mit mondani. „Ez olyan fájdalom, ami soha nem fog elmúlni. Ez mindig ott lesz benne. (...) Ez egy iszonyatos érzés lehet neki most. Csak azért jöttem be, és csak azért beszélek erről, hogy rendbe kéne hozni mindenkinek a fejében, hogy hagyni kéne őket gyászolni."

L.L. Junior nagyfia, Lacika nem vett részt a temetésen: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190907-ll-junior-nagyfia-lacika-nem-vett-reszt-a-temetesen-ez-az-oka.htmlSzörnyű tragédia következtében múlt szombaton hunyt el L.L. Junior kisebbik fia, Dávidka. A megrendült szülők már el is temették a pici fiút...TV + Sztárok--Örök nyugalomra helyezték L.L. Junior kisfiát - Videón a temetés pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-orok-nyugalomra-helyeztek-ll-junior-kisfiat-videon-a-temetes-pillanatai.htmlÖrökre elbúcsúzott hároméves gyermekétől L.L. Junior és egykori kedvese, Csilla. A szertartáson mindenki fehérbe öltözve jelent meg a szülők kérésére. Videón a temetés pillanatai. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki L.L. Junior kisfiának sírhelyehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-igy-nez-ki-ll-junior-kisfianak-sirhelye.htmlL.L. Junior hétvégén elhunyt kisfiát a család és a barátok kísérték utolsó útjára. Sírjára csak fehér virágok kerültek. TV + SztárokOrigoEltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190906-eltemettek-l-l-junior-kisfiat-davidkat.htmlPéntek délben eltemették L. L. Junior halálra gázolt kisfiát, Dávidkát. TV + SztárokOrigoEzek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-hiressegek-l-l-junior-kisfianak-temetesen.htmlTöbb híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. TV + SztárokOrigoJunior vigasztalta a temetésen a zokogó Csillát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-junior-vigasztalta-a-temetesen-a-zokogo-csillat.htmlUtolsó útjára kisérték ma délben L. L. Junior és Hopp Csilla kisebb fiát, Dávidkát a Fiumei úti temetőbe. Korábban arról is lehetett olvasni, hogy attól tartottak az egykori pár szóváltásba keveredik, majd arról szóltak a hírek, hogy egyelőre fegyverszünetet kötnek, és méltó módon eltemetik a kisfiút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.