Babát vár Petrik Andrea színésznő

Fotó: Valami Hektor -
színésznő terhesség Kincsem Petrik Andrea várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babát vár a Kincsem sztárja, Petrik Andrea.

Kisbabát vár Petrik Andrea színésznő – értesült a Blikk. A portál azt írja, a Kincsem című film sztárja nemrég szerződött a Pesti Színházhoz és ő kapta volna Anna Karenina szerepét, ám várandóssága miatt végül nem vállalta a feladatot.

Mint írták, helyette Bach Kata alakítja majd a karaktert.

Petrik Andrea várandós Fotó: Valami Hektor
Damu Roland társkeresőn próbál párt találnihttp://www.life.hu/sztarok/20190910-damu-roland-tarskereson-probal-part-talalni.htmlDamu Roland keresi a társát: egy népszerű applikáción próbál szerelmet találni. TV + Sztárok--Hajdú Péter képeivel megint visszaélnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hajdu-peter-kepeivel-megint-visszaelnek.htmlHajdú Péterrel nem először fordul elő, hogy valaki felhasználja a fotóit, most ismét egy ilyen profilra bukkant. TV + SztárokOrigoÁtlátszó ruhában vonult a divathéten a rapper, Saweetie (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190909-atlaltszo-ruhaban-vonult-a-divatheten-a-rapper-saweetie.htmlSzinte semmi nem takarta a rapper idomait a divathéten: melltartót sem viselt az átlátszó ruhája alatt. TV + SztárokOrigoHatalmasat esett a színpadról lelépve Bikicsunáj, azaz Szarka László - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-hatalmasat-esett-a-szinpadrol-lelepve-bikicsunaj-azaz-szarka-laszlo.htmlHatalmasat esett a Sztárban sztár leszek! színpadáról lesétálva a Bikicsunájjal ismertté vált Szarka László. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Horváth Tomi megszólaltak a vitájukról: ezért szólalkoztak össze - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190909-toth-gabi-es-horvath-tomi-megszolaltak-a-vitajukrol-ezert-szolalkoztak-ossze.htmlA TV2 nézői tanúi lehettek annak a parázsvitának, ami Tóth Gabi és Horváth Tamás között zajlott a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A két zsűritag megszólalt az eset után.TV + SztárokOrigoÍgy tartja észben ma is az emberek neveit II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20190909-igy-tartja-eszben-ma-is-az-emberek-neveit-ii-erzsebet.htmlKiderült, mi a titka II. Erzsébetnek, hogy 92 évesen is remekül emlékszik az emberek nevére és pozíciójára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.