Vámos Erikát tinédzserként megerőszakolták

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
Vámos Erika öngyilkos nemi erőszak öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legszörnyűbb pillanatairól vallott őszintén Vámos Erika, ugyanis szeretne másokon segíteni: elárulta, hogy tinédzserként megerőszakolták. 

Sok idő telt el a borzalmas eset óta, de kellett is, hogy beszélni tudjon róla. Vámos Erikát 14 évesen megerőszakolták. Most azért vallott őszintén a történtekről, mert reméli, hogy másoknak segíthet ezzel.

Szeretnék segíteni azoknak, akik ugyanazon mentek át, amin én"

Vámos Erika tinédzserként élte át a borzalmat Forrás: Facebook/Erika Vámos

próbálta leszedni a ruhámat, és hiába sírtam, kérleltem kiabálva, hogy hagyja abba, egyszerűen megtörtént...

Borzalmas volt ezt hallani. Tizennégy éves kislány voltam, még melltartót sem hordtam, nemhogy az járt volna a fejemben, hogy lefeküdjek valakivel..."
BlikknekEgyszer az utcán látott meg, másodjára pedig egy szórakozóhelyen. Hazáig követett az autójával. Rettegtem, és ez a félelem sokáig nem múlt el, az arca pedig örökre beleégett a retinámba..."

Aurelio és Dominika újra összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-aurelio-es-dominika-ujra-osszejottek.htmlAurelio magánélete meglehetősen viharos, de úgy tűnik, hogy most ismét egy csendesebb időszak jött el a számára: ő és Dominika kibékültek. TV + SztárokOrigoTerry Black halála előtt adott nyilatkozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190918-terry-black-halala-elott-adott-nyilatkozatot.htmlTerry Black többször legyőzte a rákot, végül szívinfarktus miatt vesztette életét. Halála előtt még bizakodott, habár az orvosok nem sok jóval kecsegtették. Sajnos nekik lett igazuk. TV + Sztárok--Voksán Virág szülés utáni depressziójáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-voksan-virag-szules-utani-depressziojarol-vallottvideo.htmlEgy igen nehéz és sokak által titkolt betegségről vallott Voksán Virág élő adásban.TV + SztárokOrigoMegalázó: a közösségi oldalról tudta meg Liam Hemsworth, hogy Miley Cyrus elválik tőlehttp://www.life.hu/sztarok/20190917-megalazoa-kozossegi-oldalrol-tudta-meg-liam-hemsworth-hogy-miley-cyrus-elvalik-tole.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata a sokadik felvonás után ezúttal végérvényesen véget ért. Most az is kiderült, hogyan tudta meg a férj, hogy felesége nem kér már belőle. TV + Sztárok--Pszichológus elemzte Meghan hercegné Harry hercegnek szánt születésnapi köszöntéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190917-pszichologus-elemzte-meghan-hercegne-harry-hercegnek-szant-szuletesnapi-koszonteset.htmlPszichológus elemzte Meghan hercegné fényképes összeállítás Harry hercegnek: ezt jelentik a fotók. TV + Sztárok--Brad Pitt nem tartja a kapcsolatot a fiával, Maddoxszalhttp://www.life.hu/sztarok/20190917-brad-pitt-nem-tartja-a-kapcsolatot-a-fiaval-maddoxszal.htmlKiderült, hogy Brad Pitt nem igazán tartja a kapcsolatot fogadott fiával, Maddoxszal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.