Egyelőre nem láthatja gyermekét Csilla, L.L. Junior volt párja

Forrás: Facebook/Mokka -
Hopp Csilla láthatás L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendezni akarta viszonyát L.L. Junior és Csilla, de úgy tűnik, hogy nem sikerült mindent elsimítani. Csilla ügyvédje azt állítja, hogy az anya nem láthatja gyermekét. 

A tragédia után elmérgesedett a viszony a szülők között, de a temetésen és azt követően úgy tűnt, igyekeznek elsimítani a nézeteltéréseket nagyobbik kisfiuk érdekében. Lacika azóta Juniornál él, és az anya ügyvédjének állítása szerint Csilla nem is találkozhat rendszeresen a gyerekkel.

L.L. Junior Csilla ügyvédje szerint nem engedi, hogy az anyja lássa gyermeküket Forrás: Facebook/Mokka
Ázsia Expressz 2. - Horváth Gréta: "Büdös vagyok, szőrös a lábam"http://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-horvath-greta-budos-vagyok-szoros-a-labam.htmlHorváth Grétáék is harciasan menetelnek az Ázsia Expressz futamában. A küzdelmek közben többek közt arról kérdeztük a youtubert, kitől félt, mi hiányzik neki igazán, valamint hogyan éli meg a digitális detoxot. TV + SztárokKnapik Tamás otthagyta gyermekük anyja: magára maradt a kisfiúvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-knapik-tamas-otthagyta-gyermekuk-anyja-magara-maradt-a-kisfiuval.htmlKnapik Tamás hat éve megtalálta szerelmét, de sajnos a boldogságuk véget ért: a nő otthagyta őt és közös gyermeküket. TV + SztárokOrigoÖsszeveszett Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/sztarok/20190919-osszeveszett-joshi-bharat-es-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa néhány héttel ezelőtt úgy összeveszett Joshi Bharattal, hogy azóta szóba sem állnak egymással. TV + SztárokOrigoNagypapa zaklatta perverz üzenetekkel Balázs Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-nagypapa-zaklatta-perverz-uzenetekkel-balazs-andit.htmlBalázs Andi hónapokon át kapott perverz üzeneteket egy nagypapától, ráadásul nyilvánosan, komment formájában. TV + SztárokOrigoZimány Linda még mindig szingli, de elárulta, van néhány kiszemeltjehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-zimany-linda-meg-mindig-szingli-de-elarulta-van-nehany-kiszemeltje.htmlZimány Linda elárulta, nem akar többé szingli lenni, nagyon szeretne már párkapcsolatban élni. TV + SztárokOrigoDNS-tesztet csináltatott Flipper Öcsi lehetséges gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190919--dnstesztet-csinaltatott-flipper-ocsi-lehetseges-gyermeke.htmlNemsokára kiderül, hogy van-e eltitkolt gyermeke Flippet Öcsinek: DNS-tesztet csináltatott a fiata férfi, akinek édesanyja azt állította, hogy Flipper Öcsi az apja. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.