Összeveszett Joshi Bharat és Demcsák Zsuzsa

Forrás: Instagram -
vita Demcsák Zsuzsa barátság Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa néhány héttel ezelőtt úgy összeveszett Joshi Bharattal, hogy azóta szóba sem állnak egymással.

Néhány héttel ezelőtt készített interjút Joshi Bharat Demcsák Zsuzsával és indiai kedvesével, Krishannal. A pár akkor örömmel engedte be közös otthonába a tévést, ám a beszélgetés után valami történhetett, mert azóta Joshi és Zsuzsa nem is beszélnek egymással.

A hot! magazinkifaggatott egy ismerőst arról, hogy milyen most a két híresség viszonya. Az illető szerint nagyon rossz, Zsuzsa még a születésnapi köszöntőt is rossz néven vette kollégájától.

Valami olyasmit írt vissza Joshi szülinapi SMS-ére, hogy nincs szüksége a jókívánságaira. Nincs kegyelem, őt nem lehet kiengesztelni! Ha egyszer megharagszik valakire, akkor azt többé látni sem akarja."

Demcsák Zsuzsa Forrás: Instagram
Nagypapa zaklatta perverz üzenetekkel Balázs Andithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-nagypapa-zaklatta-perverz-uzenetekkel-balazs-andit.htmlBalázs Andi hónapokon át kapott perverz üzeneteket egy nagypapától, ráadásul nyilvánosan, komment formájában. TV + SztárokOrigoZimány Linda még mindig szingli, de elárulta, van néhány kiszemeltjehttp://www.life.hu/sztarok/20190919-zimany-linda-meg-mindig-szingli-de-elarulta-van-nehany-kiszemeltje.htmlZimány Linda elárulta, nem akar többé szingli lenni, nagyon szeretne már párkapcsolatban élni. TV + SztárokOrigoBikinire vetkőzött Kárpáti Rebeka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-bikinire-vetkozott-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka bikiniben mutatta meg tökéletes testét. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin üvöltött, káromkodott - így veszekedett Janicsák Vecávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-azsia-expressz-2gaspar-evelin-uvoltott-karomkodott-igy-veszekedett-janicsak-vecaval.htmlGáspár Evelin magából kikelve üvöltött és káromkodott. Teljesen kiakadt Janicsák Vecáékon és Horváth Grétáékon. TV + SztárokOrigoKiderült, mi lesz Terry Black árván maradt gyerekeinek sorsahttp://www.life.hu/sztarok/20190919-kiderult-mi-lesz-terry-black-arvan-maradt-gyerekeinek-sorsa.htmlHétfőn, szeptember 16-án, szívműtétje után egy müncheni kürházban elhunyt Terry Black. Az előadóművész Németországban élt örökbefogadott gyerekeivel. Sokan aggódnak Daniért és Fannyért, egy darabog nem lehett tudni, mi lesz a sorsuk apjuk halála után.TV + SztárokOrigoBerki Mazsi megmutatta új luxusotthonukat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190918-berki-mazsi-megmutatta-uj-luxusotthonukat-video.htmlBerki Mazsi és Krisztián hamarosan birtokba vehetik hatalmas luxusházukat. A botrányhős felesége videótúrát tartott az új otthonban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.