Geszti Péter elárulta, mi volt a baj a Gryllus Dorkával való házasságával

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gryllus Dorka házasság válás Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter első felesége Gryllus Dorka volt, de hiába szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működöt. Most kiderült, mi volt a baj. 

Geszti Péter boldog házasságban él második feleségével, Edittel, akire nem sokkal a válása után találtak egymásra. Gryllus Dorka volt az első felesége, és habár nagyon szerették egymást, az a kapcsolat valamiért nem működött. Geszti most elárulta, mi volt a baj.

Geszti Péter a Gryllus Dorkával való házasságáról vallott Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Az első házasság valóban olyan volt, mint amikor két gyerek belesétál egy Rousseau-festménybe. A gyerekkor meghosszabbítása, én pedig nem voltam még elég érett, hogy vigyázzak rá. Ami szép volt, jó volt, beletettük egy zsákba, és ez örökre a miénk marad. A válás után szerencsére hamar megtaláltam Editet, akibe másféle női karaktert ismertem meg" - mondta a Hot! Magazinnak.

Trombózis veszélye miatt operálni kell a Love Island játékosáthttp://www.life.hu/sztarok/20190920-trombozis-veszelye-miatt-operalni-kell-a-love-island-jatekosat.htmlUgyan eleinte csak izomsérülésnek tűnt a Love Island játékosának problémája, kiderült, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Gáspár Evelin és Janicsák Veca harca folytatódikhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-azsia-expressz-2-gaspar-evelin-es-janicsak-veca-harca-folytatodik.htmlGáspár Evelin és Janicsák Veca között a műsorban is nagy volt a feszültség, és a verseny után sem tudták elsimítani a problémákat. Tovább gyűrűzik a botrány. TV + SztárokOrigoCsilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-csilla-davidka-sirjanal-talalkozhatott-nagyobbik-gyermekevel-lacikaval.htmlL.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: így szépítkeztek a női versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-szepitkeztek-a-noi-versenyzok.htmlA kényelemről és a szépítkezésről is le kellett mondania az Ázsia Expressz versenyzőinek, az alapvető tisztálkodást is sokszor trükkösen tudták csak megoldani. TV + SztárokOrigoMegtörte a csendet Fecsó: ezért válnak el Vasvári Viviennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190920-megtorte-a-csendet-fecso-ezert-valnak-el-vasvari-viviennel.htmlKét héttel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy elválnak Fecsóval. Szegedi Ferenc most úgy döntött, hogy kamerák elé áll, és elmeséli, mi történt.TV + SztárokOrigoBalázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.