Így néz ki az 56 éves Brigitte Nielsen és a kislánya - Fotó

fotó Brigitte Nielsen kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének két évvel ezelőtt: ilyen nagy már a kislány.

Brigitte Nielsen megmutatta, hogyan élvezte legfiatalabb gyermekével a nyár utolsó napját. A színésznő két évvel ezelőtt, 54 évesen adott életet 5. gyermekének két éve. Brigitte már egy évtizede tervezte a gyermeket fiatalabb férjével, mire végül összejött.

Bradley Cooper felszedett néhány kilót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-bradley-cooper-felszedett-nehany-kilot.htmlBradley Cooper nincs éppen kirobbanó formában: legfrissebb fotóján úgy tűnik, felszedett néhány kilót.TV + Sztárok--Egy váratlan fordulatot követően Gáspár Evelin kibékült riválisávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-gaspar-evelin-kibekult-horvath-gretaval-az-azsia-expressz2ben.htmlNagy fordulat várható a kedd esti Ázsia Expressz 2 adásában, Ördög Nóra ugyanis bejelenti a párcserét. TV + SztárokOrigoKirály Linda feszülős felsőben mutatta meg alakját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kiraly-linda-feszulos-felsoben-mutatta-meg-alakjat.htmlMiután Király Linda nagyon sokáig küzdött súlyfelesleggel érthető, hogy szereti megmutatni alakját feszülősebb ruhákban. Íme, egy igen szexi szerelés. TV + SztárokOrigoJolly és Suzy nem járnak többet közös fellépésekre: sok pénzt bukik az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-jolly-es-suzy-nem-jarnak-tobbet-kozos-fellepesekre-az-enekesno-sok-penzt-bukik.htmlElképesztő összegért járt fellépni Jolly és Suzy. A válásban lévő mulatós pár azonban nem vállal több közös haknit, Jolly-nak pedig meg is van az új duettpartnere. TV + SztárokOrigoEgyszerre két nőt vitt ágyba Varga Viktor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190924-egyszerre-ket-not-vitt-agyba-varga-viktor.htmlVarga Viktor érdekes fotót posztolt Instagram-oldalára: egyszerre két nővel fekszik egy ágyban, ráadásul nem is akárkikkel.TV + SztárokThinkstockKökény Attilának egyelőre nem születik unokája: elment a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190924-kokeny-attilanak-egyelore-nem-szuletik-unokaja-elment-a-baba.htmlKökény Attila hónapokkal ezelőtt boldogan újságolta, hogy hamarosan nagypapa lesz, de sajnos erre még várnie kell. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.