Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. Ez alkalommal megmutatja, hogyan hat egy frissen kiesett versenyzőre a csókterápia.

"Eckert Anikó távozott az X-Faktorból. Sajnáltam, mert bírom az egyéniségeket, és ő pont egy olyan karakter az idei mezőnyben, akire muszáj odafigyelni. Gondoltam, felvidítom, úgyhogy megkértem, jöjjön el a stúdiómba, és bebizonyítom neki, milyen sokan szeretik! Szerintem sikerült."

Fotó: Nánási Pál
Ez itt az első csók, a folytatásért pedig kattints a képre!

Nánási szemével a világ: Hargitai Bea (18+)http://www.life.hu/sztarszerzok/20131026-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-benne-hargitai-bea-playmate-erotikus.html Nánási szemével a világ: Pityuhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131018-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-pityurol-a.html Nánási szemével a világ: Molnár Andreahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131013-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-molnar-andrearol.html Nánási szemével a világ: Micihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131005-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-sztarszerzo-sorozatban-foto-micirol-a.html Nánási Pál: "Szerelembe kell esni a tárggyal vagy az emberrel" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111014-nanasi-pal-utalok-egy-helyben-topogni-szily-nora-interjuja.html