Csonka András: Anyu, ugye hallasz? A hajamra egy gumisapkát húztak, a testemre nejlonborítást kaptam

blog Sztárban sztár Csonka András fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.

Szia, anyu! Ezt most nem fogod elhinni! Három ember körbeállt a minap, a felsőtestemet levetkőztették, betekertek egy nejlonba, és arra kényszerítettek, hogy mozdulatlanul tűrjem, ahogy bedugaszolják a fülem, és a fejemre egy nyúlós, sűrű anyagot öntöttek, ami teljesen beborított mindent a nyakamig, nem láttam, nem hallottam semmit, csak az orrnyílásom volt szabad, hogy levegőhöz jussak. Fél órán keresztül meg sem mozdulhattam, aztán nagy nehezen megengedték, hogy kiszabaduljak ebből a micsodából. Horror, ugye?

Forrás: Csonka András

Jól van, azért ne ijedj meg túlzottan, természetesen előzetesen mindenről tájékoztattak, és önként és dalolva vállaltam ezt a kis kalandot. Ugyanis a Sztárban sztár című műsorban ugyebár esetleg mindenféle maszkok készülhetnek nekünk, és hogy ne a mi fejünkön kelljen ezeket felépíteni, kidolgozni, ezért mindenkinek a fejéről készítenek egy gipszmintát, ami pontos mása méreteiben az illető koponyájának, arc-, fül-, orr-, szemtávolság és egyéb méretekkel, és ezeken dolgozzák majd ki a maszkokat, amit mi már készen kapunk a műsorban.

Szegénynek azt hitték, majd be leszek tojva, szorongani fogok, és egyéb félelmeim törnek elő.

Talán az eddigi műsorok tapasztalatai miatt? Nem tudták, hogy ilyesmiben azért volt már részem, legalábbis a mozdulatlanság szűk térben sztoriban, amikor például a porckorongsérvem miatt kellett MR-vizsgálatra mennem, ahol egy keskeny csőbe toltak be, és szintén legalább fél órát töprengtem így, lélegzet-visszafojtott magányomban.

Forrás: Csonka András

A fülemet itt a gipszmintakészítésen valóban bedugaszolták, hogy ne folyjon bele a trutyi, és a hajamra egy gumisapkát húztak, a testemre nejlonborítást, az anyagot pedig több rétegben kenték rám, amíg az meg nem kötött. A végén a nagy leleplezés után kiderült, hogy szerencsére tényleg mozdulatlanul tartottam a mimikai izmaimat, úgyhogy minden jól sikerült. Összeillesztik a gipszfejet, és elmondhatom, hogy kész az első mellszobrom. Állítólag a végén megkapjuk ajándékba a művet, de úgy gondolom, hogy a lakásom túl kicsi, hogy a lófejemet nézegessem benne naphosszat, na meg egyébként is butaság, szóval majd kitalálok valami ügyes funkciót az egésznek, mondjuk ha lennének ellenségeim, rögtön meg is ajándékozhatnám őket.

Kíváncsi leszek, milyen maszkokat viselek majd, remélem, lesz olyan, amiben még Te sem ismernél fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.