A VV-sek a "károlyok"! - Unalomba fulladna nélkülük a Celeb vagyok...

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
valóvilág VV Éva Fekete Pákó Celeb vagyok, ments ki innen! VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kezdeném egy számomra igazán fontos problémával. Miért mentek Afrikába szegény celebjeink? Ezt az erdei tábort akár Budaörsön is berendezhették volna... " - Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Celeb vagyok, ments ki innen!-re kapcsolt.

...semmit nem ad hozzá az a néhány fa vagy folyó, ha a műsor két százalékában látjuk csupán. A gólyatábor szintű feladatok sem igénylik a kontinens földrajzi adottságait, bogarakkal meg már Friderikusz is tömte magát a Magyar Televízió stúdiójában huszonöt éve. Az egyetlen autentikus felület maga Pákó.

Ennek ellenére nagyon tanulságos a Celeb vagyok, ments ki innen! utóbbi két szériája.

Az idei első turnusban értetlenül ültem a televízió előtt: hogy lehet, hogy egy Aurelio sakkban tudja tartani az értelmiségi celebeket? Biztos, a pörgetés lehet a titok nyitja, de hajdani ragyogása már ennek a tévétörténeti pillanatnak is megkopni látszik. Mégis ő volt az, aki mindenfajta frusztráció nélkül, higgadtan, végig önimádta magát, minden helyzetben.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A második csapatban már néhány szellemileg nehezebb súlyú figura is vállalkozott a kalandra, így bizakodtam abban, hogy talán most az agyafúrtabbak kerülnek majd fölénybe. De nem... A minap Baukó Éva kegyeiért könyörgött mindenki, hogy legyen már olyan kedves és engedje meg Puskás HÖK-elnök Péternek, hogy telefonálhasson kedvesének. Éva kérette magát, végig ő irányította a szituációt, a többiek rezignáltan bámultak a semmibe.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Egyébként Éva kedvenc szófordulata "az Aleska egy kurva", de ne feledkezzünk meg arról, hogy annak idején ő az összes médiaorgánumnak mutogatta készülő csöcseit, hogy ezáltal egyetlen fillérjébe se kerüljön. Mennyivel emelkedettebb!

A ValóVilág exszereplői dominálnak szinte minden bejátszásban, a többiek meg mellékszereplőként elmennek jobbról balra vagy felhorkannak egy-egy jobb poénon. Bár ha Bárdos András "légy jó ember" misszióját kellene tovább hallgatnom, akkor én is inkább a VV-s arcokat nézem. Azokon legalább nem ásítozom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.