"Kezdeném egy számomra igazán fontos problémával. Miért mentek Afrikába szegény celebjeink? Ezt az erdei tábort akár Budaörsön is berendezhették volna... " - Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most épp a Celeb vagyok, ments ki innen!-re kapcsolt.

...semmit nem ad hozzá az a néhány fa vagy folyó, ha a műsor két százalékában látjuk csupán. A gólyatábor szintű feladatok sem igénylik a kontinens földrajzi adottságait, bogarakkal meg már Friderikusz is tömte magát a Magyar Televízió stúdiójában huszonöt éve. Az egyetlen autentikus felület maga Pákó.

Ennek ellenére nagyon tanulságos a Celeb vagyok, ments ki innen! utóbbi két szériája.

Az idei első turnusban értetlenül ültem a televízió előtt: hogy lehet, hogy egy Aurelio sakkban tudja tartani az értelmiségi celebeket? Biztos, a pörgetés lehet a titok nyitja, de hajdani ragyogása már ennek a tévétörténeti pillanatnak is megkopni látszik. Mégis ő volt az, aki mindenfajta frusztráció nélkül, higgadtan, végig önimádta magát, minden helyzetben.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A második csapatban már néhány szellemileg nehezebb súlyú figura is vállalkozott a kalandra, így bizakodtam abban, hogy talán most az agyafúrtabbak kerülnek majd fölénybe. De nem... A minap Baukó Éva kegyeiért könyörgött mindenki, hogy legyen már olyan kedves és engedje meg Puskás HÖK-elnök Péternek, hogy telefonálhasson kedvesének. Éva kérette magát, végig ő irányította a szituációt, a többiek rezignáltan bámultak a semmibe.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Egyébként Éva kedvenc szófordulata "az Aleska egy kurva", de ne feledkezzünk meg arról, hogy annak idején ő az összes médiaorgánumnak mutogatta készülő csöcseit, hogy ezáltal egyetlen fillérjébe se kerüljön. Mennyivel emelkedettebb!

A ValóVilág exszereplői dominálnak szinte minden bejátszásban, a többiek meg mellékszereplőként elmennek jobbról balra vagy felhorkannak egy-egy jobb poénon. Bár ha Bárdos András "légy jó ember" misszióját kellene tovább hallgatnom, akkor én is inkább a VV-s arcokat nézem. Azokon legalább nem ásítozom.