Müller Péter: "Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz"

Forrás: Shutterstock -
bölcsesség Müller Péter szeretet szerelem szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 327. rész.

Ez egy rejtett felmérés, de nagyon pontos. Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz. Ha ugyanis szeretsz valakit, észre sem veszed, mennyi áldozatot hozol érte – mert szereted. Ez még egy szülői kapcsolatra is vonatkozik. A szeretet nem ismeri azt a szót, hogy „köteles". Annyi örömöt kap, annyi jót, hogy a „muszáj" szó láncát föloldja benne.

"Csak azon a kapcsolaton van áldás, mely szabaddá tesz" Forrás: Shutterstock

Megélhetünk valamit úgy, hogy nehéz, úgy is, hogy nagyon nehéz, de ha nem szívesen tesszük, nem szabad lélekkel, akkor abban már nincs szeretet. Ha van, akkor a nehéz nem is olyan nehéz. Akkor jó, hogy tehetem.

Azok a nők, akiket jól szeretnek: szabadok. És onnan tudom, hogy jól szeretek-e, ha a másik szabadnak érzi magát mellettem.
Gondolj utána! Nem biztos, hogy igazat adsz nekem.
De én úgy látom, hogy a jó kapcsolatok repüléshez hasonlók.
És ahhoz szabadság kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.