Müller Péter: Egy jó beszélgetéssel adunk és kapunk is egyszerre

Forrás: Shutterstock -
lelki társ társ barát beszélgetés figyelem Müller Péter szeretet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 395. rész.

Ez a jó barátság és a jó beszélgetés titka, de sajnos ritka manapság, inkább felszínesen fecsegünk. De amikor figyelek rád, és te figyelsz rám, akkor mindketten adunk és kapunk, egyszerre.

Egy jó beszélgetéssel adunk és kapunk is egyszerre Forrás: Shutterstock

Már a figyelem is adás. Azt mondja a magyar: „figyelmet szentel rá". Ez ilyen óriási dolog.

Az igaz beszélgetést nem is felejtjük el, hiszen akkor tudtunk meg egymásról valamit, s önmagunkról is. Lényegében egy jó könyvvel is „beszélgetsz", csak te nem tudsz szólni hozzá, mert ő mondja a magáét.
Titkot mondok, a jó párbeszéd szerelmes műfaj. A szónak abban az értelmében, hogy kiegészülünk egymásban, én és Te.

Müller Péter: Figyelemmel tudjuk viszonozni társunk szeretetéthttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190711-muller-peter-a-lelki-tarsakrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 394. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Szeretnünk kell magunkat, másképpen nem lehet építkeznihttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190708-muller-peter-onmagunk-szereteterol-elfogadasarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 393. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: Az igazi szerelem mindent felülírhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190630-muller-peter-az-igaz-szerelemrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 392. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: A bírálatot nem elviselni, hanem megfontolni kellhttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190611-muller-peter-az-erett-onkritikarol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 391. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: "Néha elfelejtünk szeretni"http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190219-muller-peter-az-ismerosokrol-reinkarnaciorol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 373. rész. Müller PéterOrigoMüller Péter: „Az igazmondás sohasem kíméletlen”http://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20190107-muller-peter-a-kritikarol-igazmondasrol.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 368. rész. Müller PéterOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.