Nánási Pál megruházta Horváth Évát

Fotó: Nánási Pál -
sztárszerzők portré Nánási Pál Horváth Éva menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot. És benne ezúttal Horváth Évát kapta lencsevégre, akit kénytelen volt "megruházni”, hogy sírós képeket tudjon készíteni róla.

Ha akarnám se tudnám összeszámolni, hogy hányszor állt már Horváth Éva a kamerám előtt az elmúlt években... Mindig makulátlan sminkben, frizurával, ruhában - vagy ruha nélkül. Legutóbb is így történt, amikor a "Megruházlak!" című műsor kampányához fotóztam. De mivel mindketten egyetértünk abban, hogy a tökéletlenség sokszor izgalmasabb, mint a hibátlan szépség, a munka után "bevadultunk". A kerettörténetet még nem találtuk ki a képekhez, de így elnézve a végeredményt, Éva egy szomorú menyasszony, akit mintha tényleg megruháztak volna egy kicsit... :-)

Fotó: Nánási Pál

Ha kíváncsi vagy, hogyan vadolt be Pali és Éva, kattints ide!

Horváth Éva így mesélt a fotózásról:

"A műsorhoz készítettünk sajtófotókat és utána adott volt a lehetőség, hogy a szép sminket csúfítsuk el. Illet is az elgondolás a koncepcióba, ezért Pali jelképesen megruházott, így lesírt sminkben vagyok látható a képeken. A végeredmény olyan lett, mintha valaki a leánybúcsúja után elsírná magát. Ettől függetlenül a fotózás jó hangulatban zajlott, mert remek csapat vett körül" - mondta Éva, akiről még sosem készültek ehhez hasonló fotók.

"Egyszer régebben próbálkoztunk már egy elkenődött rúzsos sorozattal, akkor az ötlet nagyon tetszett, de azok a képek nem sikerültek igazán jól. Örültem, hogy újra felmerült a tökéletlen smink lehetősége. A végeredménnyel elégedett vagyok és mivel az ilyen típusú képek még hiányoztak a portfoliómból, hálás vagyok Palinak, a spontán ötletért" – magyarázta Éva, aki számára nagyon fontos a smink. "Mint minden nő nagyon szeretek sminkelni. A szépség blogomon is tesztelek sminkeket, porokat. A kozmetikumokat nem csak felhasználom, hanem értek is hozzá, hiszen a hosszú évek alatt a saját bőrömön tapasztaltam a hatásukat" - mesélte a modell, műsorvezető.

Megruházlak!

A hétköznap kora este adásba kerülő realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos megunt ruhadarabjait. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.