Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Epres Panni

Forrás: MTVA/Ziha Zsolt -
Epres Panni interjú Peller Mariann Benedek Tibor Utazás a lelked körül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Pannival beszélgettünk hitről, családról Utazás a lelked körül című tévésorozatomban.

Peller Mariann:Gyakran van alkalmad sorsról, hitről, spiritualitásról beszélgetni?

Epres Panni: Nem túlzottan. Nem igazán beszélgetek ilyenekről senkivel. Van hitem, és hiszem azt, hogy nem csak ez az élet létezik, amit látunk, de nem foglalkozom vele túl sokat.

PM:Mit hozol otthonról?

EP: Apukámtól vallásos, katolikus nevelést kaptam, azt, hogy létezik egy Isten. Anyukám azonban nem hisz semmiben, és nem is vallásos. Néha a nővéremmel próbáljuk rávenni, hogy egy kicsit nyisson ezen a téren, de ő nem hisz. Közben viszont én abban nőtem fel, hogy a fizikai világon túl létezik más is, számomra ez a természetes.

PM:Hiszel abban is, hogy akár több életünk is lehet?

EP: Az én hitem amolyan katyvasz. Hiszem, hogy van túlvilág, el tudom képzelni azt is, hogy nem először vagyunk itt. De kíváncsian várom, amikor majd véget ér ez az élet, mi lesz velünk.

PM:Volt olyan, hogy valaki jövendőmondással próbálkozott?

EP: Tartok attól, hogy valaki meg akarja mondani a jövőt. Volt egy rossz élményem, és az mély nyomot hagyott bennem. Teljesen véletlenül jósolt nekem akkor az a valaki, egy forgatás szünetében. Elkérte a tenyeremet, és negatív dolgokat mondott. De akkor még csak húszéves voltam, ezért simán lepergett rólam a jóslat, hiszen olyan távolinak tűnt, amiket mondott, és főleg, még nem voltak gyerekeim, akikért mindent elkövet az ember. Egy másik alkalommal pedig, szintén egy forgatáson egy fodrászlány jósolt apróságokat, azok viszont mind bejöttek.

Epres Panni Forrás: MTVA/Ziha Zsolt

Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem szabad erre nagyon sokat adni, mert sok esetben az ember tulajdonságai is megváltoztathatók, és velük a viselkedése, azon keresztül pedig akár a jövőnk is. Például a hűség, az szerintem döntés kérdése, és nem egy személyiségjegy.

PM:Ebben mélyen egyetértünk. Ahogy hallgatlak, egyre inkább az a benyomásom rólad, hogy ha itt forgatnák újra a Gyűrűk Urát, én Arwen, a tünde szerepét biztosan rád osztanám. Olyan pozitív, kedves, finom, világos, békés és türelmes a lényed, a kisugárzásod. Ezeket vajon hozod magaddal?

EP: Gyerekként én sokkal harsányabb voltam. És érdekes, hogy a kislányunkat, Barkát látom pont olyan idétlennek, szereplősnek, mint amilyen én magam voltam gyerekkoromban. De természetesen a türelem, nyugalom vagy kiegyensúlyozottság azért jellemző volt rám már gyerekként is. Amíg a fiam, Mór egy kicsi férfi az életemben, ezért felé az anya-fia szerelem nyilvánul meg, addig Barka a szövetségesem. Ha ránézek, egy kicsit önmagamat látom, és nevel engem.

PM:Hiszel abban, hogy emberek között létezik szorgosabb lélektársi kapcsolat? És vajon ilyen-e a férjedhez, Benedek Tiborhoz fűződő kapcsolatod?

EP: Igen, hiszek. Már 25 éve ismerem őt, de csak 15 éve vagyunk együtt. Amikor először találkoztunk, én még nagyon kislány voltam, 16 éves, későn érő típus. Aztán, ahogy megismerkedtünk, nagyon hamar éreztem, hogy ennek nem lehet más vége, mint hogy mi majd egyszer együtt leszünk. Közben éltük az életünket, külön-külön. Tibor Olaszországba költözött, megházasodott, gyereke született, nekem is volt egy hosszú kapcsolatom. Hat évig voltunk együtt az előző párommal, de a végén már azzal a tudattal éltem, hogy tudtam, nem ő lesz az igazi, hanem Tibor.

Benedek Tibor és Epres Panni - "Ahogy megismerkedtünk, nagyon hamar éreztem, hogy ennek nem lehet más vége, mint az, hogy mi majd egyszer együtt leszünk" Fotó: Life.hu

PM:Honnan tudtad ezt?

EP: Ez jó kérdés, nem tudom. Egy barátom kérdezte tőlem, hogy mennyit gondolsz Tiborra egy nap? Mondtam neki, hogy én nem gondolok rá, minden mozdulatomban benne van. Egyszerűen együtt éltem vele úgy, hogy ő 2000 kilométerre volt tőlem.

PM:És mindeközben mi lehetett Tibor lelkében?

EP: Azt hiszem, hogy ő is mindig gondolt rám. Utólag elmondta, ő is mindig úgy gondolta, hogy ez a lány hozzá való, csak nagyon távol állt még az életünk egymástól. Ki kellett várnunk egymást.

Panni izgatottan várta a Gyurkó Katalin, védikus asztrológussal való találkozást.

GYK: A védikus rendszerben neked egy Nyilas aszcendensed van. Ez azt mondja nekem, hogy olyan életet választott a lelked ez alkalommal, amiben tapasztalásokon, utazásokon, megéléseken keresztül tanul és fejlődik. Olyan lélek vagy, aki messzire néz, ezért néha talán közvetlen közelre nem is látsz annyira. Továbbá azt gondolom, hogy nagyon sok férfi életből jössz. Persze, nagyon nem úgy nézel ki, hiszen ebben az életedben kifejezetten szép nő vagy. De épp azért, mert most meg kell tanulnod a nőiességedet, a szépségedet viselni, rá kell jönnöd, mit kezdesz vele, hogy mennyit ér neked, és hogy megtanuld, nem jó, ha a szépségedtől függsz. Ez azt is jelenti, hogy ha valaki ennyi férfi életből jön, akkor valahogy dűlőre kell jutnia a férfi energiákkal. Ebben nagy segítségedre lehet az édesapád, aki azt hiszem, nagyobb támaszod lehet, mint az édesanyád.

Epres Panni Gyurkó Katalin és Peller Mariann Forrás: Peller Mariann

EP: Azt éreztem, hogy apa egy picit fiúnak nevelt engem, fiús kislány is voltam. Úgyhogy ezt abszolút alá tudom támasztani. Az alkatomból kifolyólag jó voltam több sportban, apukám pedig próbálta ezt meglovagolni, hogy belőlem sportolót neveljen. Majdnem sikerült is neki, de milyen érdekes, hogy helyette jött a modellkedés. Gyakorlatilag a fiús végletből eljutottunk az egyik leglányosabb szakmáig.

PM:Milyen jó, hogy nem próbált édesapád minden erejével a sportolói irányba tolni!

EP: Az ilyen döntéseknél mindig leültünk közösen, mindenki elmondta a véleményét, de végül én hoztam meg a döntést. Rám bízták.

Utazás a lelked körül Peller Mariannal minden vasárnap 16:30-tól a LifeTv műsorán.

Peller Mariann a vallási vezetőkről, hittérítőkrőlhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-peller-mariann-blogjaban-a-vallasi-vezetokrol-hitteritokrol-mesel.htmlKülönleges élmény volt számomra a Pokorny Liával való beszélgetés. Már az Utazás a lelked körül első évadába is nagyon szerettem volna meghívni, de akkor sajnos nem sikerült a rengeteg elfoglaltsága miatt. Ma már úgy gondolom, most kellett ennek a találkozásnak létre jönnie. Peller MariannOrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180405-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-pokorny-lia-a-vendeg-hitrol.htmlEzúttal Pokorny Lia volt a vendégem az Utazás a lelked körül című sorozatban. Peller MariannFotó: M.Schmidt János – OrigoUtazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180328-arpa-attila-interju-peller-marianntol-az-utazas-a-lelked-korul-cimu-musorban.htmlBár jó érzésem volt, amikor felhívtam Árpa Attilát, hogy meghívjam az Utazás a lelked körül című műsorba, mégis meglepődtem, hogy szívesen eleget tett a meghívásomnak. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180322-utazas-a-lelked-korul-peller-mariann-nal-kammerer-zoltan.htmlEzúttal Kammerer Zoltán háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozó volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. Fogadjátok szeretettel! Peller MariannOrigoDióssy Klára kislánya elvesztéséről mesélt http://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180312-utazas-a-lelked-korul-peller-mariannal-diossy-klara-kislanya-elveszteserol-meselt.htmlDióssy Klári műsorvezető volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. Klárinak a lehető legrosszabb dolgot kellett átélni ahhoz, hogy az lehessen, aki ma ő: egy súlyos betegség okán elveszítette négy és fél éves kislányát. Peller Mariann--Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal: Pásztor Erzsihttp://www.life.hu/sztarszerzok/peller-mariann/20180308-peller-mariann-pasztor-erzsivel-beszelgetett.htmlEzúttal Pásztor Erzsi, a Szomszédok Janka nénije volt a vendégem az Utazás a lelked körül című műsoromban. A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő mesélt régi sérelmekről, családi viszonyairől és boldogságról. Peller Mariann--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.