Egyre hűvösebb lesz az idő, így nem árt egy kicsit megerősíteni az immunrendszered. Gyógyszerek helyett próbáld ki a következő egészséges levest!

Készítettél már pórés édesburgonya-krémlevest? Ha nem, itt az idő, hogy kipróbáld: néhány perc alatt megvan, és nagyon egészséges. Az édesburgonya javítja a csontok állapotát, stabilizálja a vérnyomást, ráadásul rengeteg C-vitamin is van benne. A recepthez is csak néhány dolog kell - ide kattintva látogass el Stőhr Gréta blogjára, ahol megmutatjuk, hogyan készítheted el te is ezt az isteni, egészséges levest!

Forrás: Thinkstock

Szuperételek az egészségérthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130917-szuperetelek-az-egeszsegert-chlorella-spirulina-kakao-goji-bogyo-noni-juice.html Vége a köhögésnek: így hat a lándzsás útifűhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130912-gyogynoveny-es-egeszseges-eletmod-vege-a-kohogesnek-igy-hat-a.html Fogyj almával! Íme 3 gyors almás recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130912-fogyj-almaval-ime-3-gyors-almas-recept-roston-sult-csirkemell.html Kezdd a napot zöldséges omlettel!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130910-stohr-greta-blogja-zoldseges-omlett-tojasmentesen.html Hársfavirág: a kora őszi nátha legjobb ellenszerehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130903-harsfavirag-a-kora-oszi-natha-legjobb-ellenszere.html