Öltöztesd tavaszi, zöld köntösbe kedvenc rizottódat

medvehagyma Gréta konyhája Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé. Legutóbb medvehagymakrémes brassóit készítettünk, most pedig egy újabb finomságot mutatunk, melyet ismét kedvenc zöldségünk tesz tökéletessé.

Mint legutóbbi cikkünkben megírtuk, a medvehagymát salátába is teheted, de készíthetsz belőle szendvicskrémet, pesztót, krémlevest, pogácsákat, kenyeret és finom egytálételeket is. Érdemes hát kipróbálni még mielőtt kifut a piacokról.

Forrás: Thinkstock

Mivel az egyik legfinomabb olasz étel a rizottó, így most zsenge, zöld, tavaszi köntösbe öltöztetjük. A könnyű, de elegáns medvehagymás rizottó ráadásul viszonylag könnyen elkészíthető. A receptért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.