tehetségkutató Megasztár Tolvai Renáta sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
19 évesen megnyerte a Megasztárt, és azóta is keményen megdolgozik a sikerért. Tolvai Reni azt is tudja, hogy jelenleg hol tart, és hová szeretne eljutni. A Budapestre csöppent nagyváradi lányt Szily Nóra faggatja majd hétfői interjújában a beilleszkedés és a pálya nehézségeiről, és arról, hogy milyen 3 telefonnal új életet kezdeni.

"Mi volt a legnehezebb? Belekerültél egy profi gépezetbe...

Hogy mindig legyen energiám, pozitívan gondolkodjak - ez nehéz volt a fáradtsággal együtt. Az egyik döntőnél volt egy holtpont, amikor mindenki szétesett. Ültünk a házban, és egyszer csak elkezdtünk sírni. Nyilván a stressz meg a sok program miatt. Erre nem lehet felkészülni, mert nem tudhatod, hogy mi lesz, mennyi a kötöttség, mennyi az idegen ember.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Akik megmondják, mit hogy csinálj, formálnak, mint egy szobrot.

Szétszednek, összeraknak, és nem nagyon szólhatsz bele. Hiszen ez a műsorról szól, és ők sokkal profibbak, mint te, ők tudják, hogy mitől lesz jó a produkció. Volt, amikor nem ott akartam állni a színpadon, ahol mondták, de végül rájöttem, hogy nekik volt igazuk.

Hányszor csörög egy nap a telefonod?

Jaj! Három telefonom van. Van a román szám, amin a családom hív, egy, amin a barátaim, és a harmadik, amin munkaügyben keresnek. Életemben nem csörgött összesen annyit, mint most egy hét alatt. Bennem van néha, hogy mi lenne, ha nem venném fel, hogy most nincs kedvem, mást akarok csinálni, de ezt most már nem tehetem meg. Nem szeretnék semmit elrontani, de nagyon nehéz mindenhol megfelelni, és emiatt még előfordul, hogy hibázok. Ha nem írok fel valamit, akkor kimegy a fejemből. Nem tudja feldolgozni az agyam ezt a sok mindent.



És a lelked? A szíved?

Boldog vagyok, nagyon! Csak fizikailag vagyok elfáradva - futkározni mindenhova..."

Az interjú folytatását hétfőn olvashatod a Life.hu-n.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.