Kiss Ádám: "Két kellemes évem volt" - Szily Nóra interjúja

Szily Nóra humorista Kiss Ádám sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 évesen a "kisfábryságról" álmodozott, ma az ország egyik legnépszerűbb humoristája. A Kiss Ádámmal készült interjúnkat teljes terjedelemben hétfőn olvashatod majd a Life.hu-n.

"13 évesen kezdtél el álmodozni a 'kisfábryságról' - már 27 vagy, vagyis az életednek a nagyobbik fele telt el humorral. Az álom teljesült. Ugyanúgy megmaradt a ragyogás?

Igen. Szép volt az út, ami ide vezetett. Nem pottyant az ölembe, és azóta az előnyeit és a hátrányait is átélem az ismertségnek. Ha visszagondolok, régen is inkább humorista akartam lenni, mint híres. Ez így is maradt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Akkor ez a kettő nem kapcsolódott össze a fejedben?

Nem. Engem nagyon zavar a "híresség". Ráadásul lassan a humor rovására megy. Már nem tudom "csak úgy" figyelni az embereket, nem tudok beleolvadni a társadalomba. "Ott van Kiss Ádám!" Mindenki azt feltételezi, hogy a mondatait visszahallja tőlem. Én meg azon kapom magam, hogy arra figyelek, hogy természetes legyek - ami persze épp ettől nem megy. Nem beszélve egy átlag szórakozóhelyről, ahol nem tudok szórakozni, elengedni magam. Feszült vagyok attól, hogy néznek - és ez a busz már elment. Nem panaszkodni akarok, csak ezt szívesen feláldoznám azért, hogy mezei humorista lehessek, érted? De olyan meg nem létezik.

Néha jó lenne a huszonévesek laza életét élni...

Aminek szintén vége. Ilyen szempontból két kellemes évem volt.

Irány külföldre pihenni!

Külföldön nagyon jó, igen, azt imádom. Ha van pár napom, már megyek is, és csak sétálgatok az utcán...

Az interjú folytatását teljes terjedelemben hétfőn olvashatod majd itt, a Life.hu-n




Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.