Súlyosan megsérült a szupermodell - Az életéért küzdenek

fashion week modell blogger sérülés baleset Lauren Scruggs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Scruggs, az ismert divatmodell és divatblogger súlyosan megsérült a hét végén.



twitter.com/LaurenScruggs
twitter.com/LaurenScruggs


Scruggs egy kétüléses gépből szállt ki a McKinney-i magánrepülőtéren, amikor a baleset történt. A szőkeség azért szállt gépre, hogy szemügyre vehesse a karácsonyi fényeket. Amikor este a modell kiszállt a gépből, a pilóta nem állította le a gépet, mert várta a következő utast. Lauren csak vissza akart menni megköszönni az utat, amikor azonban elindult a géptől, rosszul mérhette fel a közte és a mozgó propeller között lévő távolságot, és a bal oldalát szabályosan felnyársalta a gép. Bal kezét amputálni kellett, súlyos fej- és vállsérüléseket szenvedett, ráaádul az egyik szeme annyira megsérült, hogy egyelőre nem tudni, meggyógyul-e még valaha. "Lauren műtétei nagyon jól sikerültek. Már ki tudja nyitni a jobb szemét, a balt azonban még mindig kötés takarja. Kérek mindenkit, imádkozzanak azért, hogy a bal szeme is egészséges legyen" - írta a lány családja egy közleményben.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Valaki egyszer csak odajött, és azt mondta, a lányom megsérült. Ott voltam, amíg a mentőhelikopter meg nem érkezett. Csak fogtam a kezét..., a dolog legnehezebb része a várakozás volt, amíg a segítség megérkezett. Csak annyit tehettem, hogy azt ismételgettem, mennyire szeretem őt






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.