fashion week tavasz cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk a tavaszi cipőtrendet, annyit mondanánk: eklektikus. Sőt, talán még ez a kifejezés sem világít rá kellően a színek és formák végtelen kavalkádjára.

Idén tavasszal nem lesz nehéz megtalálni az adott szetthez leginkább passzoló cipőt, hiszen a sportos mokaszinok és a klasszikusan elegáns törpesarkú cipők is divatosak lesznek. A merészebb vonal képviselői sem maradnak trendi lábbeli nélkül, hiszen az idei szezon másik két meghatározó vonulata a platformtalp és a férfias félcipő.

Fórum: Szerinted a ruha teszi az embert?



Klasszikus

Térdig érő tányérszoknyához, vintage ruhákhoz vagy bokáig érő szűk nadrágokhoz tökéletes választás lehet egy feltűnő színű, törpesarkú cipő. Amellett, hogy iszonyú divatos, a sokcentis sarkú topánokhoz képest még őrülten kényelmes is, így nem kell attól tartanunk, hogy a nap végére megmozdítani sem tudjuk fájó lábunkat.

Férfias

Amilyen gyorsan berobbant a divatba, olyan lassan távozik a maszkulin cipők trendje, amitől fájó szívvel búcsúznánk, így jobb, hogy egyelőre nem kopik ki a divatból. Igazán sokszínű darabról beszélünk, amit gyakorlatilag a felhajtott boyfriend farmertól kezdve az elegáns selyemszoknyán át, egészen a vászonsortig mindenhez viselhetünk.

Merész

Hogyan mutathatnánk hosszabbnak és izmosabbnak a lábainkat? Naná, hogy egy divatos platformszandállal, ami ebben a szezonban lehet natúr színű, de meghökkentően feltűnő árnyalatú is. Könnyű nyári ruhákhoz és háremnadrágokhoz szuper választás, de persze farmerhez is nyugodtan viselhetjük. A kínálatban kifejezetten sok a fatalpú variáns, de ezeket érdemes jól szemrevételezni az üzletben, mert párnázás nélkül igencsak kényelmetlenek.

Laza

Ide-oda kell rohangálnod, így muszáj olyan cipőt beszereznek, ami kényelmes? A gumitalpú mokaszinok visszatértek a divatba, és tökéletes kiegészítői lehetnek egy futkorászós napnak. Mi teljesen odáig vagyunk a merészebb színű darabokért, amelyek még a legminimálabb szetteket is feldobják.




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.